Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: FC Brancos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30374
FC Brancos la Chapelle
Ajax 2001 Tactiek 3 5 2 b
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Kameczura probeert naar een medespeler te passen. Borge is nu in balbezit. Borge passt de bal met de wreef. Daar is Koczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Borge rent richting de bal. Bourdin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gondos de bal. Januszczak rent richting de bal. Januszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Trung Phúc geeft een hoge lob. Pleavă probeert naar een medespeler te passen. Koczur is nu in balbezit. Koczur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - la Chapelle 1:0

26e minuut.
Ech-Chergui is nu in balbezit. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault maakt een afschuwelijke overtreding. Perrault krijgt een gele kaart. Januszczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Januszczak kan niet meer verder spelen. Doekhi komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ech-Chergui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lamarque kopt de bal weg. Kameczura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczur is nu in balbezit. Koczur draait met de bal, schiet en ... Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - la Chapelle 2:0

45e minuut.
Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin onderschept slim de pass. Bourdin speelt de bal door. Doekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doekhi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 49%, la Chapelle 51%.
FC Brancos - la Chapelle 2:0

62e minuut.
Kubisz probeert de bal met de borst te controleren. Varanda is nu in balbezit. Kubisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kubisz geeft een lange en hoge pass. Tiidemann maakt een snoekduik en kopt de bal. Koman bokst de bal weg.

72e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez passt de bal in één keer door. Gondos is nu in balbezit. Tiidemann verovert de bal door een tackle van achteren. Tiidemann schiet op doel. Koman bokst de bal weg.

74e minuut.
Bourdin is nu in balbezit. Bourdin passt de bal zonder na te denken. Kameczura is nu in balbezit. Doekhi verovert de bal door een tackle van achteren. Doekhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 62%, la Chapelle 38%.
FC Brancos - la Chapelle 2:0