Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: NewTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40399
New.Team Les boufs
5-2-1-2 Piston Tactiek Live
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 67.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Contra rent richting de bal. Contra passt de bal met de wreef. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk geeft een hoge lob. Ribchev krijgt zijn hoofd ertegen. Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft de bal voor. Daar is Bagsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larqué rent richting de bal. Larqué schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mphela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulutürk controleert de bal met de borst. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Ribchev springt en kopt de bal. Fiechter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bagsik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mphela met de inworp. Contra geeft een lange en hoge pass. Larqué krijgt zijn hoofd ertegen. Fiechter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulutürk speelt de bal door. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel. Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft de bal voor. Rumenov is nu in balbezit. Pérez Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rumenov geeft de bal voor. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Ulutürk passt de bal met de wreef. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Collymore met een sublieme pass. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk speelt de bal door. Larqué is nu in balbezit. Larqué draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Amador probeert de bal aan de voet te houden. Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mphela passt de bal in één keer door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. Fiechter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liulevičius heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - Les boufs 1:0

42e minuut.
Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado passt de bal in één keer door. Vergilov rent richting de bal. Vergilov draait met de bal, schiet en ... Blontrock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New.Team - Les boufs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 51%, Les boufs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New.Team - Les boufs 1:1

48e minuut.
Mphela geeft een lange en hoge pass. Bagsik kopt de bal weg. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela geeft een lange en hoge pass. Larqué maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra speelt de bal door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Larqué maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - Les boufs 2:1

58e minuut.
Pérez Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Guirado probeert naar een medespeler te passen. Contra geeft de bal voor. Larqué rent richting de bal. Larqué haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulutürk met de inworp. Contra kan de bal niet met de borst controleren. Contra geeft de bal voor. Ribchev krijgt zijn hoofd ertegen. Fiechter bokst de bal weg.

77e minuut.
Ambühl passt de bal in één keer door. Mattheus rent richting de bal. Mattheus speelt de bal door. Pérez Guirado rent richting de bal. Pérez Guirado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lefranc geeft de bal voor. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk met een sublieme pass. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mphela speelt de bal door. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra met een sublieme pass. Mattheus geeft een lange en hoge pass. Sordyl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Contra speelt de bal door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft een hoge lob. Larqué maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 45%, Les boufs 55%.
New.Team - Les boufs 2:1