Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyperion fc FC Falova
3-4-3 vdom Tactiek Senla AC
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 28.6
formidabel Schieten matig
formidabel Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Srebrowicz rent richting de bal. Karteri is nu in balbezit. Karteri speelt de bal door. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović schiet op doel. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 1:0

6e minuut.
Garcin is nu in balbezit. Karteri onderschept slim de pass. Karteri speelt de bal door. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 2:0

9e minuut.
Koscielny speelt de bal door. Wenowaty geeft de bal voor. Klungelig pakt Peltier de bal. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha geeft een hoge lob. Chayrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Spajić rent richting de bal. Spajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chayrigues met een harde bal richting middenveld. Wenowaty kopt de bal weg. Daar is Karteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karteri geeft een hoge lob. Janović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 3:0

15e minuut.
Karteri passt de bal zonder na te denken. Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty geeft een hoge lob. Srebrowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Chayrigues probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Garcin rent richting de bal. Karteri verovert de bal door een tackle van achteren. Karteri speelt de bal door. Janović is nu in balbezit. Janović schiet op doel. Chayrigues bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 4:0

20e minuut.
Karteri passt de bal in één keer door. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha passt de bal zonder na te denken. Karteri geeft de bal voor. Janović maakt een snoekduik en kopt de bal. Chayrigues bokst de bal weg. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 5:0

22e minuut.
Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karteri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 6:0

26e minuut.
Wenowaty passt de bal met de wreef. Daar is Srebrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenowaty geeft de bal voor. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Goliński kopt de bal weg. Karteri met een sublieme pass. Daar is Peltier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościecha geeft een hoge lob. Janović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 7:0

34e minuut.
Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty passt de bal met de wreef. Karteri is nu in balbezit. Karteri passt de bal in één keer door. Wenowaty geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Spajić passt de bal met de wreef. Karteri rent richting de bal. Karteri speelt de bal door. Janović is nu in balbezit. Janović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 8:0

37e minuut.
Wenowaty kopt de bal weg. Karteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri met een sublieme pass. Janović is nu in balbezit. Janović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 9:0

40e minuut.
Burcsa kopt de bal weg. Karteri rent richting de bal. Karteri passt de bal in één keer door. Daar is Spajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spajić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri onderschept slim de pass. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha draait met de bal, schiet en ... Chayrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karteri passt de bal met de wreef. Srebrowicz is nu in balbezit. Basarabeanu rent richting de bal. Srebrowicz onderschept slim de pass. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ... Chayrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Karteri controleert de bal met de borst. Karteri met een sublieme pass. Daar is Þorgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janović rent richting de bal. Janović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 13%, FC Falova 87%.
hyperion fc - FC Falova 10:0

46e minuut.
Klungelig pakt Munoz de bal. Munoz speelt de bal door. Nedelescu probeert de bal met de borst te controleren. Janović rent richting de bal. Janović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spajić zal de hoekschop nemen. Kościecha kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Chayrigues met een harde bal richting middenveld. Wenowaty kopt de bal weg. Klungelig pakt Karteri de bal. Karteri geeft een hoge lob. Kościecha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wenowaty kopt de bal weg. Karteri controleert de bal met de borst. Karteri geeft een lange en hoge pass. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Burcsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Srebrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munoz. Srebrowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenowaty wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chayrigues trapt de bal weg van het doel. Dubost kopt de bal weg. Karteri rent richting de bal. Karteri geeft de bal voor. Janović krijgt zijn hoofd ertegen. Chayrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 11:0

61e minuut.
Karteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri draait met de bal, schiet en ... Kościecha kopt de bal weg. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 12:0

62e minuut.
Koscielny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wenowaty met een snelle inworp. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ventriglia kopt de bal weg. Karteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karteri geeft de bal voor. Janović rent richting de bal. Janović draait met de bal, schiet en ... Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 13:0

69e minuut.
Wenowaty kopt de bal weg. Karteri is nu in balbezit. Karteri passt de bal zonder na te denken. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wenowaty speelt de bal door. Burcsa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Janović rent richting de bal. Janović schiet op doel. Chayrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 14:0

72e minuut.
Inworp. Wenowaty met de inworp. Munoz rent richting de bal. Karteri geeft een lange en hoge pass. Munoz probeert de bal aan de voet te houden. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 15:0

74e minuut.
Wenowaty passt de bal in één keer door. Karteri is nu in balbezit. Karteri passt de bal in één keer door. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Basarabeanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenowaty met de inworp. Karteri is nu in balbezit. Karteri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Karteri rent richting de bal. Karteri passt de bal zonder na te denken. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 16:0

86e minuut.
Buitenspel voor Janović. Goede buitenspelval van de verdediging. Koscielny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wenowaty probeert naar een medespeler te passen. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 17:0

88e minuut.
Kościecha passt de bal met de wreef. Karteri met een sublieme pass. Janović is nu in balbezit. Janović draait met de bal, schiet en ... Chayrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Falova 18:0

90e minuut.
Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgeirsson geeft een hoge lob. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 8%, FC Falova 92%.
hyperion fc - FC Falova 18:0