Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Les ARAVIS
Cheyenne Tactiek Da
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 68.4
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang passt de bal met de wreef. Heynckes rent richting de bal. Heynckes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Les ARAVIS 0:1

9e minuut.
Dacourt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Geslin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mikosik geeft een lange en hoge pass. Dacourt rent richting de bal. Dacourt schiet op doel. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Heynckes passt de bal met de wreef. Geslin is nu in balbezit. Geslin passt de bal met de wreef. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pasquier passt de bal in één keer door. Rahis probeert naar een medespeler te passen. Fernández Carbajo is nu in balbezit. Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Capelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baumann heeft problemen om de bal te vangen. Baumann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasquier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capelle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Epremyan is nu in balbezit. Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt geeft een lange en hoge pass. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle haalt uit met een fantastische trap. Dutruel bokst de bal weg.

35e minuut.
Baumann met een snelle inworp. Pasquier is nu in balbezit. Pasquier passt de bal zonder na te denken. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pozo probeert de bal aan de voet te houden. Pasquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Heynckes de bal. Heynckes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 59%, Les ARAVIS 41%.
sapiacains - Les ARAVIS 0:1

63e minuut.
Inworp. Bardot komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Heynckes is nu in balbezit. Heynckes passt de bal met de wreef. Geslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Bongiorni komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cărănică passt de bal in één keer door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosna krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Heynckes is nu in balbezit. Heynckes geeft een hoge lob. Capelle rent richting de bal. Capelle schiet op doel. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Les ARAVIS 0:2

82e minuut.
Epremyan probeert de bal aan de voet te houden. Georgiev kopt de bal weg. Cărănică rent richting de bal. Cărănică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zekeridis geeft een lange en hoge pass. Kuśmierski kopt de bal weg. Georgiev met een sublieme pass. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică haalt uit met een fantastische trap. Purcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle speelt de bal door. Heynckes met een sublieme pass. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Les ARAVIS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 35%, Les ARAVIS 65%.
sapiacains - Les ARAVIS 0:3