Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: Les boufs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26786
Les boufs la Chapelle
Live Tactiek 3 5 2 b
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
67.3 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Kubisz geeft een lange en hoge pass. Curbelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourdin de bal. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Fiechter bokst de bal weg.

15e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordyl onderschept slim de pass. Sordyl geeft de bal voor. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pilát geeft de bal voor. Sordyl kopt de bal weg. Vergilov rent richting de bal. Vergilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - la Chapelle 1:0

25e minuut.
Bonifaci speelt de bal door. Tiidemann kopt de bal weg. Bagsik heeft problemen om de bal te vangen. Ech-Chergui onderschept slim de pass. Ech-Chergui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pilát geeft de bal voor. Pérez Guirado kopt de bal weg. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - la Chapelle 2:0

33e minuut.
Mattheus passt de bal met de wreef. Vergilov rent richting de bal. Trung Phúc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trung Phúc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vergilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Guirado wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourdin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ech-Chergui de bal. Ech-Chergui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Curbelo geeft de bal voor. Mattheus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ech-Chergui kopt de bal weg. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 43%, la Chapelle 57%.
Les boufs - la Chapelle 2:0

46e minuut.
Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin passt de bal in één keer door. Ech-Chergui rent richting de bal. Ech-Chergui schiet op doel. Fiechter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık met een sublieme pass. Bourdin met een sublieme pass. Ech-Chergui is nu in balbezit. Ech-Chergui haalt uit met een fantastische trap. Fiechter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pilát rent richting de bal. Pilát passt de bal zonder na te denken. Pérez Guirado probeert naar een medespeler te passen. Vergilov rent richting de bal. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci bokst de bal weg.

56e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambühl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilát geeft een hoge lob. Pérez Guirado maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Amador passt de bal in één keer door. Pilát rent richting de bal. Pilát geeft een lange en hoge pass. Vergilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - la Chapelle 3:0

68e minuut.
Tiidemann schiet op doel. Amador probeert de bal aan de voet te houden. Ech-Chergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ech-Chergui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liulevičius de bal onder controle te krijgen. Fiechter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl passt de bal in één keer door. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft een lange en hoge pass. Sordyl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 42%, la Chapelle 58%.
Les boufs - la Chapelle 3:0