Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: NewTeam Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 35737
New.Team FC Brancos
5-2-1-2 Piston Tactiek Ajax 2001
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.4 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


13e minuut.
Koczur rent richting de bal. Mphela onderschept slim de pass. Mphela met een sublieme pass. Klungelig pakt Ribchev de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Koman trapt de bal weg van het doel. Béraud kopt de bal weg. Koczur is nu in balbezit. Koczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Kameczura geeft de bal voor. Klungelig pakt Collymore de bal. Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczur draait met de bal, schiet en ... Blontrock bokst de bal weg.

27e minuut.
Contra verovert de bal door een tackle van achteren. Contra passt de bal in één keer door. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Larqué maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jungues bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungues geeft de bal voor. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Blontrock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - FC Brancos 0:1

32e minuut.
Varanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Varanda geeft een hoge lob. Koczur kopt de bal weg. Daar is Lefranc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Contra met een sublieme pass. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk passt de bal in één keer door. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Collymore geeft een hoge lob. Larqué rent richting de bal. Perrault onderschept slim de pass. Mphela geeft de bal voor. Ribchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gondos kopt de bal weg. Mphela is nu in balbezit. Mphela passt de bal zonder na te denken. Larqué is nu in balbezit. Larqué schiet op doel. Koman bokst de bal weg. Gondos kopt de bal weg. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué haalt uit met een fantastische trap. Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New.Team - FC Brancos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 56%, FC Brancos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New.Team - FC Brancos 1:1

46e minuut.
Mphela geeft een hoge lob. Ulutürk kopt de bal weg. Klungelig pakt Gondos de bal. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jungues verovert de bal door een tackle van achteren. Jungues met een sublieme pass. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud draait met de bal, schiet en ... Blontrock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - FC Brancos 1:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contra met de inworp. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk geeft de bal voor. Ribchev springt en kopt de bal. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gondos rent richting de bal. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kameczura speelt de bal door. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New.Team - FC Brancos 2:2

63e minuut.
Kameczura rent richting de bal. Mphela onderschept slim de pass. Mphela speelt de bal door. Daar is Larqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larqué draait met de bal, schiet en ... Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - FC Brancos 3:2

74e minuut.
Jungues rent richting de bal. Jungues passt de bal met de wreef. Koczur rent richting de bal. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Blontrock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Varanda verovert de bal door een tackle van achteren. Varanda probeert naar een medespeler te passen. Contra is nu in balbezit. Contra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - FC Brancos 4:2

82e minuut.
Jungues rent richting de bal. Jungues geeft een hoge lob. Béraud rent richting de bal. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New.Team - FC Brancos 4:3

90e minuut.
Kameczura rent richting de bal. Kameczura passt de bal in één keer door. Béraud rent richting de bal. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Blontrock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New.Team - FC Brancos 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New.Team 54%, FC Brancos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New.Team - FC Brancos 4:4