Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chbens Squirrels hyperion fc
LogMold3 Tactiek 3-4-3 vdom
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
70.3 gemiddelde waardering 69.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


15e minuut.
Burcsa heeft problemen om de bal te vangen. Burcsa geeft een lange en hoge pass. Janović kopt de bal weg. Bíró rent richting de bal. Bíró schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bíró geeft de bal voor. Klungelig pakt Ba de bal. Karteri verovert de bal door een tackle van achteren. Karteri geeft een hoge lob. Janović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Burcsa geeft de bal voor. Bíró rent richting de bal. Földi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Földi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Nascimbene probeert naar een medespeler te passen. Karteri kopt de bal weg. Janović is nu in balbezit. Janović haalt uit met een fantastische trap. Maier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ba geeft de bal voor. Toscanini is nu in balbezit. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini verovert de bal door een tackle van achteren. Toscanini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bellucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roussey de bal. Roussey passt de bal met de wreef. Toscanini is nu in balbezit. Toscanini haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene bokst de bal weg.

37e minuut.
Spajić probeert naar een medespeler te passen. Bíró rent richting de bal. Bíró passt de bal zonder na te denken. Karteri is nu in balbezit. Karteri schiet op doel. Maier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wenowaty geeft de bal voor. Janović is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wenowaty zal de hoekschop nemen. Srebrowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Maier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Klungelig pakt Ibarra de bal. Ibarra passt de bal met de wreef. Toscanini is nu in balbezit. Toscanini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba met een sublieme pass. Kawka is nu in balbezit. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 62%, hyperion fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chbens Squirrels - hyperion fc 0:0

48e minuut.
Roussey speelt de bal door. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Toscanini maakt een snoekduik en kopt de bal. Nascimbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - hyperion fc 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenowaty met een snelle inworp. Karteri met een sublieme pass. Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty geeft een hoge lob. Maier bokst de bal weg.

58e minuut.
Toscanini heeft problemen om de bal te vangen. Goliński onderschept slim de pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba geeft een hoge lob. Kawka is nu in balbezit. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - hyperion fc 2:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościecha komt het veld opgelopen. Latoszek komt het veld opgelopen. Vâlcu komt het veld opgelopen. Wenowaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ba speelt de bal door. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wenowaty passt de bal in één keer door. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibarra krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Karteri is nu in balbezit. Karteri geeft een hoge lob. Kościecha rent richting de bal. Kościecha schiet op doel. Maier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - hyperion fc 2:1

86e minuut.
Berger kopt de bal weg. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini speelt de bal door. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba schiet op doel. Latoszek bokst de bal weg.

87e minuut.
Berger speelt de bal door. Ibarra met een sublieme pass. Goliński rent richting de bal. Toscanini onderschept slim de pass. Toscanini schiet op doel. Latoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 54%, hyperion fc 46%.
Chbens Squirrels - hyperion fc 2:1