Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: FC Falova Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 33802
FC Falova La Galinette
Senla AC Tactiek C523
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosales de bal onder controle te krijgen. Fadıloğlu is nu in balbezit. Kosztolányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadıloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadıloğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:1

7e minuut.
Salhi met de inworp. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Gutfeld geeft een lange en hoge pass. Simpson probeert naar een medespeler te passen. Salhi kopt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi speelt de bal door. Bescapé speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fadıloğlu rent richting de bal. Salhi met een sublieme pass. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Wibaut speelt de bal door. Klungelig pakt Rosales de bal. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales schiet op doel. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salhi met de inworp. Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Simpson bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breschi is nu in balbezit. Breschi met een sublieme pass. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Fadıloğlu met de inworp. Salhi rent richting de bal. Salhi geeft een hoge lob. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Simpson bokst de bal weg. Gutfeld is nu in balbezit. Nedelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedelescu krijgt een gele kaart. Gutfeld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fadıloğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:2

42e minuut.
Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu passt de bal met de wreef. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:3

44e minuut.
Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salhi met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 89%, La Galinette 11%.
FC Falova - La Galinette 0:4

53e minuut.
Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí passt de bal zonder na te denken. Salhi geeft een lange en hoge pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu met een sublieme pass. Fadıloğlu rent richting de bal. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu passt de bal zonder na te denken. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:5

62e minuut.
Szeles probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fadıloğlu de bal. Fadıloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal met de wreef. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Sylla rent richting de bal. Sylla passt de bal in één keer door. Salhi geeft de bal voor. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fadıloğlu passt de bal in één keer door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnier maakt een afschuwelijke overtreding. Besnier is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rosales raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosales komt bij de bal en schiet. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fadıloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Simpson bokst de bal weg.

72e minuut.
Bescapé kopt de bal weg. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut verovert de bal door een tackle van achteren. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Rosales maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Fadıloğlu met een snelle inworp. Salhi met een sublieme pass. Fadıloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:6

83e minuut.
Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot speelt de bal door. Gutfeld speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales geeft de bal voor. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - La Galinette 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 86%, La Galinette 14%.
FC Falova - La Galinette 0:7