Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: fc.YANNOU Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37384
Les ARAVIS Aleksandrowka
Att Tactiek CCA
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.2 gemiddelde waardering 70.5
wonderbaarlijk Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Jakubowski geeft een hoge lob. Daar is Rahis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali draait met de bal, schiet en ... Maghiaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 0:1

6e minuut.
Ciucă rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciucă zal de hoekschop nemen. Dambach springt en kopt de bal. Neagoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 1:1

12e minuut.
Dambach onderschept slim de pass. Capelle is nu in balbezit. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach schiet op doel. Neagoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 2:1

13e minuut.
Cueto met een sublieme pass. Careca is nu in balbezit. Careca geeft de bal voor. Ali is nu in balbezit. Ali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft de bal voor. Ciucă kan de bal niet met de borst controleren. Ciucă geeft een hoge lob. Dambach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 3:1

19e minuut.
Buitenspel voor Ali. Goede buitenspelval van de verdediging. Pasquier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă geeft de bal voor. Dambach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chatzikraniotis is nu in balbezit. Chatzikraniotis geeft de bal voor. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Maghiaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 3:2

29e minuut.
Careca is nu in balbezit. Careca passt de bal zonder na te denken. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 3:3

33e minuut.
Cámara heeft problemen om de bal te vangen. Heynckes speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft een hoge lob. Dambach maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski passt de bal in één keer door. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel. Maghiaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 53%, Aleksandrowka 47%.
Les ARAVIS - Aleksandrowka 3:4

49e minuut.
Dambach is nu in balbezit. Heynckes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynckes geeft de bal voor. Capelle krijgt zijn hoofd ertegen. Neagoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 4:4

63e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft een lange en hoge pass. Bedryj controleert de bal met de borst. Dambach verovert de bal door een tackle van achteren. Dambach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Heynckes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cueto. Heynckes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciucă met een snel genomen vrije trap. Capelle krijgt zijn hoofd ertegen. Neagoe bokst de bal weg.

87e minuut.
Heynckes speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă passt de bal met de wreef. Capelle rent richting de bal. Capelle schiet op doel. Neagoe bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciucă zal de hoekschop nemen. Dambach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 5:4

90e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă geeft een lange en hoge pass. Dambach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Aleksandrowka 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 54%, Aleksandrowka 46%.
Les ARAVIS - Aleksandrowka 6:4