Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: FC Brancos Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 38062
FC Brancos Les boufs
Ajax 2001 Tactiek Miroir
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 67
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Fabri kopt de bal weg. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kameczura zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kameczura moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kameczura schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Liulevičius met de inworp. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl passt de bal zonder na te denken. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Koman bokst de bal weg.

3e minuut.
Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Ambühl geeft een hoge lob. Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Les boufs 0:1

12e minuut.
Bagsik geeft een lange en hoge pass. Daar is Gondos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordyl met een sublieme pass. Klungelig pakt Vergilov de bal. Vergilov schiet op doel. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Varanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Krynicki is nu in balbezit. Krynicki geeft een lange en hoge pass. Pilát rent richting de bal. Pilát geeft een hoge lob. Vergilov springt en kopt de bal. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilát neemt de hoekschop. Vergilov springt en kopt de bal. Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Les boufs 0:2

18e minuut.
Pilát passt de bal in één keer door. Gondos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov onderschept slim de pass. Sordyl rent richting de bal. Sordyl draait met de bal, schiet en ... Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Crut de bal. Crut speelt de bal door. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud verovert de bal door een tackle van achteren. Béraud draait met de bal, schiet en ... Fiechter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bagsik onderschept slim de pass. Liulevičius rent richting de bal. Liulevičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sordyl de bal. Sordyl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jungues rent richting de bal. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl speelt de bal door. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 63%, Les boufs 37%.
FC Brancos - Les boufs 0:2

46e minuut.
Sordyl kopt de bal weg. Jungues probeert de bal aan de voet te houden. Vergilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vergilov krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pilát passt de bal met de wreef. Vergilov is nu in balbezit. Gondos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vergilov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vergilov neemt zijn aanloop. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Vergilov kopt de bal weg. Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sordyl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pérez Guirado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sordyl rent richting de bal. Sordyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Les boufs 0:3

58e minuut.
Gondos speelt de bal door. Varanda met een sublieme pass. Koczur is nu in balbezit. Béraud is nu in balbezit. Béraud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagsik onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mattheus speelt de bal door. Pilát rent richting de bal. Pilát passt de bal met de wreef. Vergilov rent richting de bal. Vergilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pérez Guirado passt de bal in één keer door. Sordyl rent richting de bal. Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado met een sublieme pass. Ambühl geeft een hoge lob. Koman bokst de bal weg. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Vergilov verovert de bal door een tackle van achteren. Vergilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - Les boufs 0:4

70e minuut.
Inworp. Karaköprü komt het veld opgelopen. Butea komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Varanda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koczur de bal. Ambühl begaat een overtreding. Ambühl krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Béraud is nu in balbezit. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Koczur de bal. Koczur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Jungues geeft een lange en hoge pass. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crut. Krynicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Jungues rent richting de bal. Jungues speelt de bal door. Béraud heeft problemen om de bal te vangen. Béraud draait met de bal, schiet en ... Fiechter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 47%, Les boufs 53%.
FC Brancos - Les boufs 0:4