Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trozoul FC Falova
new & 7 Tactiek Senla AC
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 28.7
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Garcin met een snelle inworp. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal zonder na te denken. Urenda rent richting de bal. Urenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grün probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garcin de bal. Nedelescu is nu in balbezit. Zlatev onderschept slim de pass. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urenda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Dubost kopt de bal weg. Grün probeert naar een medespeler te passen. Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Urenda draait met de bal, schiet en ... Koscielny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grava rent richting de bal. Garcin onderschept slim de pass. Garcin probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. Chayrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 1:0

10e minuut.
Peltier kopt de bal weg. Munoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 2:0

12e minuut.
Þorgeirsson is nu in balbezit. Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün geeft de bal voor. Urenda is nu in balbezit. Urenda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 3:0

13e minuut.
Grün passt de bal met de wreef. Zlatev is nu in balbezit. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nedelescu passt de bal zonder na te denken. Peltier geeft een hoge lob. Gaultier kopt de bal weg. Urenda is nu in balbezit. Urenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 4:0

17e minuut.
Grün rent richting de bal. Grün geeft de bal voor. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 5:0

17e minuut.
Klungelig pakt Schneider de bal. Urenda is nu in balbezit. Urenda met een sublieme pass. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chayrigues bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 6:0

31e minuut.
Cărămidaru speelt de bal door. Grün rent richting de bal. Grün geeft de bal voor. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap. Chayrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 7:0

40e minuut.
Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Grün is nu in balbezit. Grün passt de bal in één keer door. Urenda rent richting de bal. Urenda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Nedelescu trapt de bal weg van het doel. Cărămidaru kopt de bal weg. Zlatev rent richting de bal. Zlatev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Grün is nu in balbezit. Grün geeft een hoge lob. Þorgeirsson kopt de bal weg. Cărămidaru geeft een hoge lob. Zlatev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trozoul 12%, FC Falova 88%.
FC Trozoul - FC Falova 8:0

47e minuut.
Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Gaultier geeft een lange en hoge pass. Grün rent richting de bal. Grün geeft een hoge lob. Zlatev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cărămidaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Grün de bal. Grün met een sublieme pass. Urenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Chayrigues trapt de bal weg. Cărămidaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Urenda de bal. Urenda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Van de Vijver de bal onder controle te krijgen. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour passt de bal zonder na te denken. Urenda rent richting de bal. Urenda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chayrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cărămidaru zal de hoekschop nemen. Urenda heeft problemen om de bal te vangen. Urenda schiet op doel. Chayrigues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trozoul - FC Falova 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trozoul 12%, FC Falova 88%.
FC Trozoul - FC Falova 9:0