Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Galinette FC Brancos
C523 Tactiek Ajax 2001
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


19e minuut.
Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Gutfeld rent richting de bal. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Breschi met een sublieme pass. Perrault is nu in balbezit. Gutfeld maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gutfeld moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gutfeld schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Fennely geeft een hoge lob. Perrault is nu in balbezit. Fadıloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadıloğlu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Martí geeft een hoge lob. Wibaut probeert naar een medespeler te passen. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salhi passt de bal zonder na te denken. Rosales rent richting de bal. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Fadıloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fadıloğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Martí geeft een hoge lob. Perrault is nu in balbezit. Perrault probeert naar een medespeler te passen. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Soler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 49%, FC Brancos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Galinette - FC Brancos 0:0

55e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Fabri passt de bal met de wreef. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut geeft een hoge lob. Béraud maakt een snoekduik en kopt de bal. Soler bokst de bal weg.

57e minuut.
Varanda onderschept slim de pass. Varanda geeft een lange en hoge pass. Breschi geeft de bal voor. Daar is Gondos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadıloğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fennely verovert de bal door een tackle van achteren. Fennely geeft de bal voor. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales is nu in balbezit. Rosales geeft een hoge lob. Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Galinette - FC Brancos 1:0

86e minuut.
Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varanda geeft de bal voor. Kondrot kan de bal niet met de borst controleren. Béraud is nu in balbezit. Béraud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 41%, FC Brancos 59%.
La Galinette - FC Brancos 1:0