Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boufs Aleksandrowka
Miroir Tactiek CCA
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
66.6 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


16e minuut.
Pilát geeft de bal voor. Bendea geeft een hoge lob. Kwasiborski speelt de bal door. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. Fiechter bokst de bal weg.

19e minuut.
Jakubowski rent richting de bal. Jakubowski passt de bal in één keer door. Chatzikraniotis rent richting de bal. Chatzikraniotis geeft een lange en hoge pass. Liulevičius is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Aleksandrowka 0:1

22e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Careca is nu in balbezit. Careca geeft de bal voor. Ali krijgt zijn hoofd ertegen. Fiechter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pérez Guirado is nu in balbezit. Pérez Guirado passt de bal met de wreef. Pilát bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilát geeft een hoge lob. Vergilov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bendea de bal. Sordyl rent richting de bal. Sordyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les boufs - Aleksandrowka 1:1

32e minuut.
Chatzikraniotis speelt de bal door. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl maakt een afschuwelijke overtreding. Ambühl krijgt een gele kaart. Ali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwasiborski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiechter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mattheus geeft een lange en hoge pass. Sordyl is nu in balbezit. Careca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sordyl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Guirado komt bij de bal en schiet. Neagoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Chatzikraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzikraniotis geeft de bal voor. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Fiechter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Aleksandrowka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 60%, Aleksandrowka 40%.
Les boufs - Aleksandrowka 1:2

48e minuut.
Pérez Guirado met een sublieme pass. Pilát is nu in balbezit. Pilát passt de bal zonder na te denken. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergilov haalt uit met een fantastische trap. Neagoe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les boufs - Aleksandrowka 2:2

66e minuut.
Pérez Guirado met een sublieme pass. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto geeft een hoge lob. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Fiechter bokst de bal weg. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Aleksandrowka 2:3

76e minuut.
Mattheus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattheus passt de bal met de wreef. Pilát heeft problemen om de bal te vangen. Pilát geeft de bal voor. Sordyl maakt een snoekduik en kopt de bal. Neagoe bokst de bal weg.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Neagoe niet meer kan verder spelen. Konradowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jakubowski met een sublieme pass. Careca rent richting de bal. Ambühl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambühl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Careca raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakubowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwasiborski krijgt zijn hoofd ertegen. Fiechter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Aleksandrowka 2:4

83e minuut.
Mattheus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilát de bal. Pilát probeert naar een medespeler te passen. Vergilov is nu in balbezit. Vergilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krynicki. Ali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwasiborski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiechter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chatzikraniotis onderschept slim de pass. Chatzikraniotis met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel. Fiechter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boufs - Aleksandrowka 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boufs 52%, Aleksandrowka 48%.
Les boufs - Aleksandrowka 2:5