Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lords JU
2125 Tactiek wc-4-3-1-2-L4-3
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 74.4
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met een snelle inworp. Forêt rent richting de bal. Forêt geeft een hoge lob. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal. Tempone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salmon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Cucu geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff is nu in balbezit. Salmon onderschept slim de pass. Salmon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Froger probeert naar een medespeler te passen. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko passt de bal zonder na te denken. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vilariño kopt de bal weg. Haldimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vilariño geeft een hoge lob. Inworp. Forêt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores geeft een lange en hoge pass. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal. Tempone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Gosse de bal. David verovert de bal door een tackle van achteren. David geeft een lange en hoge pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh draait met de bal, schiet en ... Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Shelmenko geeft de bal voor. Balogh is nu in balbezit. Fernández Cotrofe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Cotrofe krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Flores rent richting de bal. Perko begaat een overtreding. Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oleszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh onderschept slim de pass. Balogh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salmon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dubach komt het veld opgelopen. Flores geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balogh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - JU 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 56%, JU 44%.
Lords - JU 0:1

59e minuut.
Inworp. Dakowski komt het veld opgelopen. de Bock komt het veld opgelopen. Marie komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Curyl met een harde bal richting middenveld. Balogh kopt de bal weg. Salmon rent richting de bal. Salmon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Flores geeft de bal voor. Tempone speelt de bal door. David probeert naar een medespeler te passen. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock probeert naar een medespeler te passen. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie schiet op doel. Curyl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wotte verovert de bal door een tackle van achteren. David rent richting de bal. David geeft de bal voor. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dubach rent richting de bal. Jakubczyk onderschept slim de pass. Jakubczyk geeft een hoge lob. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilariño rent richting de bal. Salmon onderschept slim de pass. Salmon schiet op doel. Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - JU 0:2

85e minuut.
David rent richting de bal. Djorkaeff begaat een overtreding. David is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. David zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Balogh is nu in balbezit. Balogh draait met de bal, schiet en ... Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wuytens met een snelle inworp. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David geeft de bal voor. Balogh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Diaz geeft een hoge lob. David geeft een hoge lob. Cucu is nu in balbezit. Salmon onderschept slim de pass. Salmon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 56%, JU 44%.
Lords - JU 0:2