Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Morlaisienne Fc kéné
cntcdefd Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 64.4
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Mascorro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baumann komt het veld opgelopen. Ponta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vangione rent richting de bal. Anelka begaat een overtreding. Vangione wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vangione kan niet meer verder spelen. Petit komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk passt de bal met de wreef. Petit is nu in balbezit. Petit geeft de bal voor. Marczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Radomski speelt de bal door. Kolhey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponta krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kolhey met een snelle inworp. Radomski geeft de bal voor. Klungelig pakt Meleşteu de bal. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Minorczyk rent richting de bal. Met opzet legt Kolhey zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kolhey naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een hoge lob. Daar is Mladenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez bokst de bal weg.

39e minuut.
Radomski onderschept slim de pass. Mânzeanu geeft de bal voor. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:0

40e minuut.
Anelka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Subakan de bal. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Caudai geeft een lange en hoge pass. Minorczyk is nu in balbezit. Miquel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minorczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marczak neemt de penalty, wat een uithaal! Romeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Morlaisienne 48%, Fc kéné 52%.
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:0

46e minuut.
Givet komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Caudai is nu in balbezit. Caudai geeft een lange en hoge pass. Mladenov kopt de bal weg. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian geeft een hoge lob. Romeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mladenov speelt de bal door. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk passt de bal in één keer door. Marczak is nu in balbezit. Marczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uzan geeft een lange en hoge pass. Meleşteu onderschept slim de pass. Inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radomski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Radomski met een sublieme pass. Meleşteu onderschept slim de pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een hoge lob. Pudlik krijgt zijn hoofd ertegen. Haedo Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Givet is nu in balbezit. Givet draait met de bal, schiet en ... Romeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Andreoli met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Radomski rent richting de bal. Radomski geeft een lange en hoge pass. Haedo Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Adrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mladenov rent richting de bal. Mladenov passt de bal zonder na te denken. Adrian rent richting de bal. Adrian geeft een lange en hoge pass. Romeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:1

78e minuut.
Anelka speelt de bal door. Uzan is nu in balbezit. Marczak onderschept slim de pass. Marczak draait met de bal, schiet en ... Romeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:2

82e minuut.
Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Miquel is nu in balbezit. Miquel geeft de bal voor. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Marczak passt de bal in één keer door. Caudai met een sublieme pass. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk draait met de bal, schiet en ... Romeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Morlaisienne 59%, Fc kéné 41%.
AS Morlaisienne - Fc kéné 1:3