Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi Les Minots
4222 TSO V3 Tactiek 532 A
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
68.3 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


17e minuut.
Na een snelle pass probeert Ottosen de bal onder controle te krijgen. Chatzioannou met een sublieme pass. Dard is nu in balbezit. Durmishi onderschept slim de pass. Durmishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Les Minots 1:0

28e minuut.
Durmishi kopt de bal weg. Rickertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin onderschept slim de pass. Morin schiet op doel. Filip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Les Minots 2:0

35e minuut.
Visegrádi met een sublieme pass. Wesely rent richting de bal. Popelka begaat een overtreding. Popelka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Morin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Morin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urbina komt bij de bal en schiet. Durmishi maakt een snoekduik en kopt de bal. Filip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Trouve geeft een lange en hoge pass. Serres rent richting de bal. Okagawa onderschept slim de pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 38%, Les Minots 62%.
Onibaku Combi - Les Minots 2:0

55e minuut.
Mahi geeft een lange en hoge pass. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou geeft een lange en hoge pass. Morin maakt een snoekduik en kopt de bal. Filip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - Les Minots 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dieudonné komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina speelt de bal door. Ottosen rent richting de bal. Ottosen geeft de bal voor. Durmishi krijgt zijn hoofd ertegen. Filip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rickertsen kopt de bal weg. Filip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Arzoglou komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal zonder na te denken. Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Ottosen is nu in balbezit. Ottosen schiet op doel. Filip bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 37%, Les Minots 63%.
Onibaku Combi - Les Minots 3:0