Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 47999
Fc kéné JU
5-3-2. Tactiek wc 5-3-2
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 74.7
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Subakan geeft een lange en hoge pass. Daar is Marczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coritiba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coritiba krijgt een gele kaart. Marczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mladenov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minorczyk springt en kopt de bal. Gardaš bokst de bal weg.

16e minuut.
Meleşteu met de inworp. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Coritiba is nu in balbezit. Coritiba passt de bal in één keer door. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft de bal voor. Balogh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 47%, JU 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kéné - JU 0:0

64e minuut.
David is nu in balbezit. David passt de bal zonder na te denken. Wuytens is nu in balbezit. Wuytens geeft een lange en hoge pass. Salmon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wuytens met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Daar is Salmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmon schiet op doel. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Balogh kopt de bal weg. Meleşteu rent richting de bal. Salmon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salmon krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Caudai probeert naar een medespeler te passen. Subakan rent richting de bal. Subakan geeft de bal voor. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczak schiet op doel. Gardaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Flores speelt de bal door. Forêt is nu in balbezit. Forêt passt de bal met de wreef. Salmon rent richting de bal. Salmon schiet op doel. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Forêt onderschept slim de pass. Forêt speelt de bal door. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - JU 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 60%, JU 40%.
Fc kéné - JU 0:1