Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Minots FC Bertheloge .
532 1A D Tactiek 4-2-4-c
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 67.7
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Maul is nu in balbezit. Maul haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - FC Bertheloge . 0:1

27e minuut.
Gostyński kopt de bal weg. Varane heeft problemen om de bal te vangen. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Minots - FC Bertheloge . 1:1

32e minuut.
Yahiaoui passt de bal met de wreef. Kapucha is nu in balbezit. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahiaoui geeft een hoge lob. Wesely is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - FC Bertheloge . 2:1

41e minuut.
Trouve speelt de bal door. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Ţirtea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Minots 49%, FC Bertheloge . 51%.
Les Minots - FC Bertheloge . 2:1

55e minuut.
Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli geeft een hoge lob. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Ţirtea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McNeil komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Trouve speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Okagawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţirtea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
McNeil verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil onderschept slim de pass. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Minots - FC Bertheloge . 2:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadie komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rickertsen onderschept slim de pass. Rickertsen probeert naar een medespeler te passen. Billaud geeft de bal voor. Da Cunha kopt de bal weg. Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. Maul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - FC Bertheloge . 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Minots 46%, FC Bertheloge . 54%.
Les Minots - FC Bertheloge . 2:3