Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onibaku Combi dojna
5122 TS V2Bis Tactiek 3-5-2 rops
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
67.8 gemiddelde waardering 67.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Maran passt de bal in één keer door. Sochacki rent richting de bal. Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Lemoine verovert de bal door een tackle van achteren. Lemoine geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Morin rent richting de bal. Haisen onderschept slim de pass. Durmishi verovert de bal door een tackle van achteren. Durmishi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - dojna 1:0

26e minuut.
Mahi verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle probeert naar een medespeler te passen. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ... Unterberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - dojna 1:1

32e minuut.
Ben Bouali probeert naar een medespeler te passen. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemoine maakt een afschuwelijke overtreding. Lemoine krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut passt de bal met de wreef. Morin is nu in balbezit. Morin haalt uit met een fantastische trap. Bucur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hrustojević verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustojević geeft de bal voor. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - dojna 1:2

42e minuut.
Maran geeft de bal voor. Inworp. Yakut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahi rent richting de bal. Mahi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mahi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Morin kopt de bal weg. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - dojna 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 39%, dojna 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onibaku Combi - dojna 2:2

56e minuut.
Daar is Popelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Popelka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popelka krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Serres kopt de bal weg. Popelka probeert de bal aan de voet te houden. Bayle geeft een lange en hoge pass. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Rundić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dieudonné komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mahi passt de bal met de wreef. Yakut rent richting de bal. Yakut probeert naar een medespeler te passen. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Bucur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 44%, dojna 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Onibaku Combi - dojna 2:2