Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS.Hochfeldendu67 AS DORIAN
go Tactiek new 442
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Grideanu speelt de bal door. Casseruola geeft de bal voor. Cacine probeert de bal aan de voet te houden. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat haalt uit met een fantastische trap. Cavadov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cacine passt de bal zonder na te denken. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal speelt de bal door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Breskus verovert de bal door een tackle van achteren. Breskus passt de bal met de wreef. Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Rejman geeft de bal voor. Kopaczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Hochfeldendu67 - AS DORIAN 1:0

32e minuut.
Cavadov met een sublieme pass. Kopaczewski kopt de bal weg. Dincă probeert de bal aan de voet te houden. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Cavadov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Casseruola neemt de hoekschop. Kozakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Forest krijgt zijn hoofd ertegen. Cavadov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bjørndal met een sublieme pass. Kozakiewicz rent richting de bal. Dincă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozakiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lechat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 56%, AS DORIAN 44%.
AS.Hochfeldendu67 - AS DORIAN 1:0

51e minuut.
Tullander verovert de bal door een tackle van achteren. Tullander geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejman met een snelle inworp. Breskus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Herczyk geeft een lange en hoge pass. Forest kopt de bal weg. Casseruola is nu in balbezit. Casseruola geeft een lange en hoge pass. Kozakiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lechat verovert de bal door een tackle van achteren. Roveda onderschept slim de pass. Roveda probeert naar een medespeler te passen. Breskus is nu in balbezit. Breskus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Hochfeldendu67 50%, AS DORIAN 50%.
AS.Hochfeldendu67 - AS DORIAN 1:0