Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF Planète Champions
deepthroat Tactiek New
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải geeft de bal voor. Mathey rent richting de bal. Kazemi onderschept slim de pass. Kazemi draait met de bal, schiet en ... Turkalp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Matczak verovert de bal door een tackle van achteren. Matczak met een sublieme pass. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Cywil is nu in balbezit. Cywil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Mathey heeft problemen om de bal te vangen. Lussich rent richting de bal. Lussich schiet op doel. Turkalp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Planète Champions 1:0

24e minuut.
Lussich is nu in balbezit. Ţapeş verovert de bal door een tackle van achteren. Kazemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 54%, Planète Champions 46%.
Monachil CF - Planète Champions 1:0

59e minuut.
Mathey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţapeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi onderschept slim de pass. Kazemi draait met de bal, schiet en ... Turkalp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kazemi heeft problemen om de bal te vangen. Mathey rent richting de bal. Kazemi onderschept slim de pass. Kazemi geeft de bal voor. Tuấn Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunikowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ţapeş neemt vlug de vrije trap. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Chiabra speelt de bal door. Lussich is nu in balbezit. Lussich schiet op doel. Turkalp bokst de bal weg.

80e minuut.
Reiherd geeft een hoge lob. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwiatkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 56%, Planète Champions 44%.
Monachil CF - Planète Champions 1:0