Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: dojna Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18309
dojna Les Minots
3-5-2 rops Tactiek Fr Turq 5-3-1-1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Lemoine speelt de bal door. Bayle probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Filip maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Sochacki heeft problemen om de bal te vangen. Arzoglou is nu in balbezit. Sochacki onderschept slim de pass. Sochacki geeft de bal voor. López krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dard geeft een lange en hoge pass. Lemoine kopt de bal weg. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tęsiorowski schiet op doel. Filip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rickertsen rent richting de bal. Rickertsen geeft de bal voor. Visegrádi kopt de bal weg. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Bucur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Lemoine rent richting de bal. Lemoine passt de bal in één keer door. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Les Minots 1:0

35e minuut.
Hrustojević is nu in balbezit. Hrustojević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Visegrádi met een snelle inworp. Arzoglou probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arzoglou passt de bal met de wreef. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi geeft een hoge lob. Wesely krijgt zijn hoofd ertegen. Bucur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Les Minots 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 54%, Les Minots 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dojna - Les Minots 1:1

47e minuut.
Arzoglou geeft de bal voor. Wesely rent richting de bal. Hrustojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Wesely legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Rickertsen rent richting de bal. Rickertsen geeft een hoge lob. Inworp. Bayle met de inworp. Sulvestre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lemoine probeert de bal met de borst te controleren. Arzoglou speelt de bal door. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi geeft de bal voor. Wesely krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Bayle probeert naar een medespeler te passen. Baratte speelt de bal door. Lemoine speelt de bal door. Tęsiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dard passt de bal met de wreef. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemoine. Lemoine krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bayle geeft een hoge lob. Sochacki speelt de bal door. Klungelig pakt Trouve de bal. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Filip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiugan kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Bayle met de inworp. Sulvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulvestre geeft een hoge lob. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Filip bokst de bal weg.

62e minuut.
Sulvestre haalt uit met een fantastische trap. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki geeft een hoge lob. Tęsiorowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Filip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Les Minots 2:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abadie komt het veld opgelopen. Okagawa komt het veld opgelopen. Capelle komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sulvestre kopt de bal weg. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski onderschept slim de pass. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Les Minots 3:1

73e minuut.
Abadie kopt de bal weg. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi geeft een hoge lob. Okagawa rent richting de bal. Okagawa schiet op doel. Bucur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lemoine rent richting de bal. Trouve verovert de bal door een tackle van achteren. Trouve geeft de bal voor. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrustojević onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Visegrádi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okagawa springt en kopt de bal. Bucur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bayle rent richting de bal. Inworp. Bayle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sulvestre geeft een hoge lob. Tęsiorowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 47%, Les Minots 53%.
dojna - Les Minots 3:1