Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bertheloge . Onibaku Combi
4-2-4-c Tactiek 5122 TS V2Bis
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha passt de bal met de wreef. Maul rent richting de bal. Maul draait met de bal, schiet en ... Rundić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 1:0

12e minuut.
Da Cunha passt de bal in één keer door. Varane met een sublieme pass. Maul is nu in balbezit. Maul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 2:0

15e minuut.
Maul bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres verovert de bal door een tackle van achteren. Serres probeert naar een medespeler te passen. Iniestra rent richting de bal. Iniestra draait met de bal, schiet en ... Rundić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Serres neemt vlug de vrije trap. Dieudonné kopt de bal weg. Durmishi rent richting de bal. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. Ţirtea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 2:1

22e minuut.
Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Da Cunha is nu in balbezit. Da Cunha passt de bal met de wreef. Maul rent richting de bal. Maul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Urbina geeft de bal voor. Durmishi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vojvoda de bal. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Ţirtea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Urbina speelt de bal door. Daar is Mahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahi passt de bal met de wreef. Chatzioannou geeft de bal voor. Durmishi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dieudonné rent richting de bal. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Ţirtea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 51%, Onibaku Combi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 2:2

48e minuut.
Serres probeert naar een medespeler te passen. Iniestra rent richting de bal. Unterberg begaat een overtreding. Iniestra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iniestra kan niet meer verder spelen. Galindo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Maul. Goede buitenspelval van de verdediging. Yakut komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Maul is nu in balbezit. Varane bereikt de bal nog maar net als eerste. Varane geeft de bal voor. Maul maakt een snoekduik en kopt de bal. Rundić bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varane. Varane krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Popelka speelt de bal door. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou passt de bal met de wreef. Morin rent richting de bal. Morin schiet op doel. Ţirtea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morin is nu in balbezit. Morin schiet op doel. Ţirtea bokst de bal weg.

89e minuut.
Mahi is nu in balbezit. Mahi geeft een hoge lob. Morin kopt de bal weg. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Ţirtea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 49%, Onibaku Combi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bertheloge . - Onibaku Combi 2:2