Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF AS DORIAN
deepthroat Tactiek new 442
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Lechat begaat een overtreding. Arrieta raakt geblesseerd tijdens het duel. Derman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lussich kopt de bal weg. Trąbek rent richting de bal. Trąbek haalt uit met een fantastische trap. Fornalik bokst de bal weg. Lussich heeft problemen om de bal te vangen. Lussich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Derman geeft een hoge lob. Lussich controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lechat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mirotti met een harde bal richting middenveld. Cacine kopt de bal weg. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal geeft een hoge lob. Forest krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Berg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Joubert komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Daar is Casseruola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest is nu in balbezit. Manfredi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manfredi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ráthonyi probeert naar een medespeler te passen. Arrieta speelt de bal door. Trąbek rent richting de bal. Trąbek geeft de bal voor. Lussich rent richting de bal. Fornalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lussich is nu in balbezit. Lussich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - AS DORIAN 1:0

42e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Vernay is nu in balbezit. Vernay passt de bal met de wreef. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 59%, AS DORIAN 41%.
Monachil CF - AS DORIAN 1:0

46e minuut.
Bunikowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Manfredi passt de bal in één keer door. Lussich rent richting de bal. Arrieta speelt de bal door. Trąbek heeft problemen om de bal te vangen. Trąbek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cacine met een sublieme pass. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ... Mirotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bjørndal zal de hoekschop nemen. Mirotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
García Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Ráthonyi rent richting de bal. Ráthonyi geeft de bal voor. Bjørndal geeft een hoge lob. Forest krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Bjørndal rent richting de bal. Bjørndal met een sublieme pass. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta speelt de bal door. García Rodríguez rent richting de bal. Lussich verovert de bal door een tackle van achteren. Lussich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cacine met een sublieme pass. Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Casseruola is nu in balbezit. Casseruola geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mirotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ráthonyi rent richting de bal. Kozakiewicz onderschept slim de pass. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Mirotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Forest de bal. Met opzet legt Derman zijn tegenspeler op de grond. Derman krijgt een gele kaart. Forest roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Forest kan niet meer verder spelen. Gaucher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 60%, AS DORIAN 40%.
Monachil CF - AS DORIAN 1:0