Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bertheloge . JU
5-2-3-a Tactiek wc-4-3-1-2-L4-3
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 73.7
good Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Dmowski probeert de bal met de borst te controleren. Afet rent richting de bal. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... Ţirtea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - JU 0:1

11e minuut.
Coritiba met een sublieme pass. Forêt rent richting de bal. Forêt geeft een lange en hoge pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft de bal voor. Balogh kopt de bal weg. Afet rent richting de bal. Afet schiet op doel. Ţirtea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wuytens passt de bal in één keer door. Dmowski speelt de bal door. Forêt geeft de bal voor. Afet rent richting de bal. Afet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Afet springt en kopt de bal. Paal! Ţirtea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Forêt verovert de bal door een tackle van achteren. Forêt passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Balogh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Forêt passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Afet is nu in balbezit. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 68%, JU 32%.
FC Bertheloge . - JU 0:1

51e minuut.
Balogh kopt de bal weg. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejski. Rejski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wuytens is nu in balbezit. Wuytens speelt de bal door. Afet is nu in balbezit. Afet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - JU 0:2

56e minuut.
Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Balogh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wotte probeert naar een medespeler te passen. Flores met een sublieme pass. Afet rent richting de bal. Afet schiet op doel. Ţirtea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - JU 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Sam komt het veld opgelopen. Micoud komt het veld opgelopen. Galindo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Forêt rent richting de bal. Forêt passt de bal zonder na te denken. Wuytens is nu in balbezit. Wuytens geeft de bal voor. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ţirtea speelt de bal door. Forêt kopt de bal weg. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Ţirtea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - JU 0:4

70e minuut.
Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba met een sublieme pass. Afet is nu in balbezit. Afet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - JU 0:5

71e minuut.
Fizedean komt het veld opgelopen. Salmon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 61%, JU 39%.
FC Bertheloge . - JU 0:5