Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: dojna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37972
dojna Lords
3-5-2 rops Tactiek 2125
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 73.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Perko passt de bal zonder na te denken. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra probeert naar een medespeler te passen. Gosse rent richting de bal. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Bucur bokst de bal weg.

6e minuut.
Sulvestre geeft de bal voor. Djorkaeff rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. López schiet op doel. Tempone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baratte speelt de bal door. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle speelt de bal door. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
López kopt de bal weg. Bayle is nu in balbezit. Bayle passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Lords 1:0

24e minuut.
Baratte probeert naar een medespeler te passen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen begaat een overtreding. Venäläinen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lemoine controleert de bal met de borst. Hrustojević is nu in balbezit. Gosse verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Lords 1:1

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tempone niet meer kan verder spelen. Lama komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bayle passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bayle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. López krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hrustojević probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleszczuk met de inworp. Stopyra geeft een lange en hoge pass. Froger krijgt zijn hoofd ertegen. Bucur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Dakowski komt het veld opgelopen. Dubach komt het veld opgelopen. Marie komt het veld opgelopen. de Bock komt het veld opgelopen. Venäläinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cajhan rent richting de bal. Cajhan passt de bal in één keer door. Marie is nu in balbezit. Marie schiet op doel. Bucur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 59%, Lords 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dojna - Lords 1:1

47e minuut.
Buzea geeft een lange en hoge pass. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki met een sublieme pass. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Bock geeft de bal voor. Hrustojević is nu in balbezit. Dubach onderschept slim de pass. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Lords 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Sulvestre de bal. Sulvestre speelt de bal door. Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft een hoge lob. Tęsiorowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Lords 2:2

77e minuut.
Baratte met een sublieme pass. Klungelig pakt Bayle de bal. Bayle speelt de bal door. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sulvestre probeert naar een medespeler te passen. Sochacki geeft een hoge lob. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Lords 3:2

84e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Cucu geeft een lange en hoge pass. Haisen controleert de bal met de borst. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de Bock rent richting de bal. de Bock geeft een lange en hoge pass. Buzea kopt de bal weg. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Bayle passt de bal in één keer door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Lords 4:2

90e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Bayle speelt de bal door. Sulvestre is nu in balbezit. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 57%, Lords 43%.
dojna - Lords 4:2