Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30982
Fc kéné AS DORIAN
4-3-3 Tactiek new 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen excellent


3e minuut.
Lechat rent richting de bal. Caudai verovert de bal door een tackle van achteren. Caudai passt de bal zonder na te denken. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk schiet op doel. Fornalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk met een sublieme pass. Cacine met een sublieme pass. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Minorczyk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giordano zal de hoekschop nemen. Minorczyk rent richting de bal. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giordano onderschept slim de pass. Caudai is nu in balbezit. Caudai geeft de bal voor. Marczak rent richting de bal. Marczak draait met de bal, schiet en ... Fornalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Casseruola probeert naar een medespeler te passen. Bjørndal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal passt de bal in één keer door. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Cacine onderschept slim de pass. Cacine passt de bal zonder na te denken. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Haedo Valdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bjørndal met een snelle inworp. Cacine speelt de bal door. Casseruola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola geeft een hoge lob. Forest springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Caudai passt de bal zonder na te denken. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal zonder na te denken. Marczak rent richting de bal. Marczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Cacine is nu in balbezit. Cacine passt de bal met de wreef. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 54%, AS DORIAN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc kéné - AS DORIAN 0:0

46e minuut.
Vangione komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov met een sublieme pass. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk schiet op doel. Fornalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - AS DORIAN 1:0

81e minuut.
Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov met een sublieme pass. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk schiet op doel. Fornalik bokst de bal weg. Klungelig pakt Vangione de bal. Vangione haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Bjørndal is nu in balbezit. Klungelig pakt Bjørndal de bal. Bjørndal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mladenov onderschept slim de pass. Mladenov passt de bal met de wreef. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - AS DORIAN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 41%, AS DORIAN 59%.
Fc kéné - AS DORIAN 2:0