Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF Onibaku Combi
deepthroat Tactiek 4222 TSO V3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 66.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut geeft een lange en hoge pass. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné draait met de bal, schiet en ... Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakut met de inworp. Mahi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yakut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durmishi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Popelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Popelka geeft een hoge lob. Ottosen kopt de bal weg. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chiabra met een snelle inworp. Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal met de wreef. Reiherd rent richting de bal. Reiherd draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Unterberg onderschept slim de pass. Unterberg geeft de bal voor. Yakut kopt de bal weg. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné schiet op doel. Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilarczyk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yakut zal de hoekschop nemen. Durmishi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Onibaku Combi 0:1

33e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Yakut rent richting de bal. Chojecki begaat een overtreding. Chojecki krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Urbina speelt de bal door. Ottosen probeert naar een medespeler te passen. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. Mirotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Onibaku Combi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 66%, Onibaku Combi 34%.
Monachil CF - Onibaku Combi 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mathieu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mathieu probeert de bal aan de voet te houden. Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal met de wreef. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi schiet op doel. Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mathieu heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki onderschept slim de pass. Urbina geeft een lange en hoge pass. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Popelka is nu in balbezit. Popelka geeft een hoge lob. Dieudonné kopt de bal weg. Ottosen is nu in balbezit. Ottosen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Morin komt het veld opgelopen. Yakut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chatzioannou komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi passt de bal met de wreef. Ottosen probeert de bal aan de voet te houden. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ottosen met een snelle inworp. Urbina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Popelka probeert naar een medespeler te passen. Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou speelt de bal door. Morin rent richting de bal. Morin draait met de bal, schiet en ... Mirotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morin is nu in balbezit. Morin draait met de bal, schiet en ... Mirotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 60%, Onibaku Combi 40%.
Monachil CF - Onibaku Combi 0:2