Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baloomao FC Les biquettes olympiennes
Contre 2ATT Tactiek Full Att
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
5 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 73.2
uitmuntend Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Scrittore probeert naar een medespeler te passen. Franklin is nu in balbezit. van Laere begaat een overtreding. van Laere krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gnatkowski geeft een lange en hoge pass. van Laere is nu in balbezit. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Machowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Les biquettes olympiennes 0:1

28e minuut.
Inworp. Lépine met de inworp. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Lépine geeft de bal voor. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tosi met een snelle inworp. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar geeft een hoge lob. Csertői maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grossmann onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baloomao FC - Les biquettes olympiennes 1:1

33e minuut.
Lépine met een sublieme pass. Larin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosi. Tosi krijgt een gele kaart. Larin raakt geblesseerd tijdens het duel. Gnatkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Franklin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Brusseaux is nu in balbezit. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere geeft een lange en hoge pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grossmann verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosi neemt de hoekschop. Shoshan maakt een snoekduik en kopt de bal. Đuričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
van Laere geeft een lange en hoge pass. Tosi rent richting de bal. Tosi passt de bal zonder na te denken. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Đuričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 49%, Les biquettes olympiennes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baloomao FC - Les biquettes olympiennes 1:1

46e minuut.
van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere geeft een hoge lob. Grossmann rent richting de bal. Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői haalt uit met een fantastische trap. Đuričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Gnatkowski passt de bal zonder na te denken. Larin rent richting de bal. Met opzet legt Lhermine zijn tegenspeler op de grond. Lhermine krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Erikçi kopt de bal weg. Killeen rent richting de bal. Santiago begaat een overtreding. Santiago krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Killeen probeert de bal aan de voet te houden. Csertői is nu in balbezit. Met opzet legt Grossmann zijn tegenspeler op de grond. Grossmann krijgt een gele kaart. Csertői raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Csertői kan niet meer verder spelen. Grossmann probeert naar een medespeler te passen. Ardon komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ciemerych met de inworp. Larin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tosi. Tosi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Macia speelt de bal door. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi geeft een hoge lob. Killeen springt en kopt de bal. Paal!

70e minuut.
Buitenspel voor Ardon. Goede buitenspelval van de verdediging. Bonnard komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brusseaux onderschept slim de pass. Brusseaux geeft een hoge lob. Vanzolini is nu in balbezit. Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi is nu in balbezit. Larin rent richting de bal. Larin draait met de bal, schiet en ... Machowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franklin is nu in balbezit. Franklin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Les biquettes olympiennes 1:2

89e minuut.
Macia passt de bal in één keer door. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine geeft de bal voor. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 54%, Les biquettes olympiennes 46%.
Baloomao FC - Les biquettes olympiennes 1:2