Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: Fort Carré
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 40000
Antibes FC Weenjoy
Gérard Tactiek new+
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
32 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović passt de bal zonder na te denken. Lisowicz met een sublieme pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Van Gog rent richting de bal. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Baelder met een sublieme pass. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki haalt uit met een fantastische trap. Credo bokst de bal weg.

7e minuut.
Mola is nu in balbezit. Walicki is nu in balbezit. Mola rent richting de bal. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gibadło met de inworp. Mola met een sublieme pass. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - FC Weenjoy 1:0

9e minuut.
Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło passt de bal zonder na te denken. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Baelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Baelder passt de bal in één keer door. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola geeft een hoge lob. Walicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - FC Weenjoy 2:0

13e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft een hoge lob. Mola is nu in balbezit. Mola schiet op doel. Credo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - FC Weenjoy 3:0

19e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. Van Gog passt de bal met de wreef. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło geeft een hoge lob. Walicki springt en kopt de bal. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Amsterdamski geeft een lange en hoge pass. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło passt de bal met de wreef. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ganza probeert naar een medespeler te passen. Uginović heeft problemen om de bal te vangen. Uginović speelt de bal door. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko draait met de bal, schiet en ... Junco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Maschinot probeert de bal aan de voet te houden. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło passt de bal in één keer door. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Van Gog speelt de bal door. Baelder rent richting de bal. Baelder met een sublieme pass. Klungelig pakt Walicki de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bajov passt de bal zonder na te denken. Baelder probeert naar een medespeler te passen. Mola probeert naar een medespeler te passen. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Eckart de bal. Amsterdamski is nu in balbezit. Karpenko onderschept slim de pass. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. Junco bokst de bal weg.

42e minuut.
Baelder speelt de bal door. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło probeert naar een medespeler te passen. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 42%, FC Weenjoy 58%.
Antibes - FC Weenjoy 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Baelder de bal. Baelder probeert naar een medespeler te passen. Mola met een sublieme pass. Gibadło rent richting de bal. Gibadło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Béllier heeft problemen om de bal te vangen. Mola is nu in balbezit. Mola geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baelder de bal onder controle te krijgen. Walicki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Credo trapt de bal weg van het doel. Muciek rent richting de bal. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Van Gog speelt de bal door. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ganza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ganza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Baelder probeert naar een medespeler te passen. Walicki rent richting de bal. Corona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corona krijgt een gele kaart. Walicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Karpenko schiet op doel. Junco probeert naar een medespeler te passen. Mola speelt de bal door. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Van Gog probeert naar een medespeler te passen. Baelder is nu in balbezit. Baelder passt de bal met de wreef. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel. Credo bokst de bal weg.

74e minuut.
Eckart rent richting de bal. Bajov verovert de bal door een tackle van achteren. Bajov geeft een lange en hoge pass. Walicki heeft problemen om de bal te vangen. Walicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Baelder is nu in balbezit. Baelder met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Walicki verovert de bal door een tackle van achteren. Walicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ceauşescu onderschept slim de pass. Daar is Van Gog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gog passt de bal zonder na te denken. Gibadło rent richting de bal. Gibadło schiet op doel. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maschinot speelt de bal door. Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghinescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Walicki de bal. Walicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gibadło is nu in balbezit. Gibadło passt de bal in één keer door. Van Gog speelt de bal door. Walicki is nu in balbezit. Walicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 32%, FC Weenjoy 68%.
Antibes - FC Weenjoy 3:0