Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baloomao FC Zizou Team
Contre 1ATT Tactiek 5-3-1-1
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 68.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Le Bihan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasota rent richting de bal. Hamard begaat een overtreding. Hamard krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sedmák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lhermine met de inworp. Mathis geeft de bal voor. Shoshan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brusseaux onderschept slim de pass. Brusseaux geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brokamp de bal onder controle te krijgen. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Lekimeju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hamard rent richting de bal. Hamard passt de bal zonder na te denken. Brandrup rent richting de bal. Brandrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Zizou Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 53%, Zizou Team 47%.
Baloomao FC - Zizou Team 0:1

60e minuut.
Macia met een sublieme pass. Mathis is nu in balbezit. Arnaoutis begaat een overtreding. Arnaoutis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Renault is nu in balbezit. Macia onderschept slim de pass. Castell is nu in balbezit. Castell geeft een lange en hoge pass. Brandrup springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cascini rent richting de bal. Rouge onderschept slim de pass. Rouge speelt de bal door. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnaoutis heeft problemen om de bal te vangen. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baloomao FC - Zizou Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 53%, Zizou Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baloomao FC - Zizou Team 1:1