Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reims OSC rc lens 1906
BDEF 5212 AP Tactiek WILL STILL
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 65.9
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Daar is Ðinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinescu rent richting de bal. Ðinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðinović krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Luyindula is nu in balbezit. Luyindula probeert naar een medespeler te passen. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Doré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reims OSC - rc lens 1906 1:0

15e minuut.
Miclea speelt de bal door. Supka is nu in balbezit. Supka geeft de bal voor. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Ðinović met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cataniuc speelt de bal door. Daar is Quatraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quatraro geeft een lange en hoge pass. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Doré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reims OSC 44%, rc lens 1906 56%.
Reims OSC - rc lens 1906 1:0

52e minuut.
Kuśnierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuśnierewicz geeft een hoge lob. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Doré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reims OSC - rc lens 1906 2:0

59e minuut.
Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft een hoge lob. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Doré bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Riss komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bocquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Gofitov de bal. Kuśnierewicz geeft de bal voor. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel. Doré bokst de bal weg. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reims OSC - rc lens 1906 3:0

67e minuut.
Supka onderschept slim de pass. Supka geeft een lange en hoge pass. Riss rent richting de bal. Riss geeft een hoge lob. Luyindula maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Voinescu is nu in balbezit. Met opzet legt Puentes zijn tegenspeler op de grond. Puentes krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Korhan is nu in balbezit. Korhan passt de bal zonder na te denken. Riss geeft de bal voor. Bocquet probeert de bal aan de voet te houden. Doré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riss neemt de hoekschop. Voinescu springt en kopt de bal. Doré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reims OSC - rc lens 1906 4:0

83e minuut.
Puentes verovert de bal door een tackle van achteren. Supka verovert de bal door een tackle van achteren. Supka geeft een lange en hoge pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ignasiak met een sublieme pass. Frenkel rent richting de bal. Cataniuc begaat een overtreding. Cataniuc krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Riss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riss passt de bal zonder na te denken. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Doré werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reims OSC 48%, rc lens 1906 52%.
Reims OSC - rc lens 1906 4:0