Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GARINCHA Peppone FC 31
Semi dd ph Tactiek no Phil Gche
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 68.6
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Dauchez rent richting de bal. Dauchez met een sublieme pass. Halik geeft een lange en hoge pass. Salayev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 1:0

7e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Simion rent richting de bal. Simion passt de bal in één keer door. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dauchez passt de bal met de wreef. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereuddre bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev verovert de bal door een tackle van achteren. Salayev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Nannen verovert de bal door een tackle van achteren. Simion rent richting de bal. Simion passt de bal zonder na te denken. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Synaeghel trapt de bal weg van het doel. Dauchez kopt de bal weg. Halik geeft de bal voor. Salayev maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeannot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lebbe is nu in balbezit. Lebbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 2:0

19e minuut.
Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Halik de bal. Halik geeft een hoge lob. Lebbe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kapitan geeft een lange en hoge pass. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Lebbe rent richting de bal. Lebbe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salayev springt en kopt de bal. Jeannot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Georgescu speelt de bal door. Lebbe is nu in balbezit. Lebbe passt de bal in één keer door. Salayev is nu in balbezit. Salayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Kress komt het veld opgelopen. Duquesne komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Correia de Melo Jasinski speelt de bal door. Simion is nu in balbezit. Met opzet legt Nannen zijn tegenspeler op de grond. Nannen krijgt een gele kaart. Simion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menezes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Correia de Melo Jasinski is nu in balbezit. Daar is Correia de Melo Jasinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correia de Melo Jasinski speelt de bal door. Kress is nu in balbezit. Kress draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 2:1

42e minuut.
Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli passt de bal zonder na te denken. Salayev is nu in balbezit. Salayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 3:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fregoso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GARINCHA 44%, Peppone FC 31 56%.
FC GARINCHA - Peppone FC 31 3:1

61e minuut.
Inworp. Grubba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lebbe springt en kopt de bal. Munoz verovert de bal door een tackle van achteren. Salayev rent richting de bal. Salayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 4:1

67e minuut.
Fregoso rent richting de bal. Fregoso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martel de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sittmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann speelt de bal door. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez geeft een hoge lob. Lebbe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kapitan passt de bal met de wreef. Telli met een sublieme pass. Dauchez rent richting de bal. Dauchez geeft een lange en hoge pass. Lebbe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bourgeois geeft een lange en hoge pass. Kapitan kopt de bal weg. Daar is Munoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebbe rent richting de bal. Lebbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Koczur geeft de bal voor. Inworp. Kapitan met een snelle inworp. Halik is nu in balbezit. Halik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GARINCHA - Peppone FC 31 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GARINCHA 48%, Peppone FC 31 52%.
FC GARINCHA - Peppone FC 31 5:1