Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: FC Weenjoy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30398
FC Weenjoy DF TEAM
new+ Tactiek 442 plat
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 64.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek speelt de bal door. Tamacas geeft een hoge lob. Gohar rent richting de bal. Gohar haalt uit met een fantastische trap. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Eckart is nu in balbezit. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek geeft de bal voor. Daar is Karpenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko schiet op doel. Leontis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - DF TEAM 1:0

19e minuut.
Credo speelt de bal door. Stafeckis controleert de bal met de borst. Stafeckis speelt de bal door. Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Credo probeert naar een medespeler te passen. Tamacas kopt de bal weg. Gohar speelt de bal door. Gyetvai controleert de bal met de borst. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Gohar passt de bal in één keer door. Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyetvai de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Muciek rent richting de bal. Muciek passt de bal in één keer door. Uginović met een sublieme pass. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lisowicz passt de bal zonder na te denken. Muciek is nu in balbezit. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 61%, DF TEAM 39%.
FC Weenjoy - DF TEAM 1:0

54e minuut.
Hana Shehhi speelt de bal door. Gyetvai speelt de bal door. Guillén geeft een lange en hoge pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ... Leontis bokst de bal weg.

61e minuut.
Maschinot verovert de bal door een tackle van achteren. Maschinot probeert naar een medespeler te passen. Tamacas speelt de bal door. Gohar heeft problemen om de bal te vangen. Gohar haalt uit met een fantastische trap. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gyetvai kopt de bal weg. Gohar is nu in balbezit. Stafeckis probeert naar een medespeler te passen. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Andreu rent richting de bal. Andreu passt de bal zonder na te denken. Rădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoiu geeft een lange en hoge pass. Gyetvai springt en kopt de bal. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gohar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gohar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Karpenko is nu in balbezit. Bors maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bors naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz speelt de bal door. Muciek met een sublieme pass. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Maschinot speelt de bal door. Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - DF TEAM 2:0

87e minuut.
Gohar heeft problemen om de bal te vangen. Gohar passt de bal met de wreef. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi geeft een hoge lob. Gohar springt en kopt de bal. Credo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 66%, DF TEAM 34%.
FC Weenjoy - DF TEAM 2:0