Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: Zizou Team Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 48573
Zizou Team Les biquettes olympiennes
4-1-2-2-1 Tactiek Full Att
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 72.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Ciemerych speelt de bal door. Grossmann met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lekimeju verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sedmák geeft een hoge lob. Tekel geeft een lange en hoge pass. Cascini kopt de bal weg. Lépine geeft de bal voor. Franklin krijgt zijn hoofd ertegen. Lekimeju verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Franklin geeft een hoge lob. Cascini heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 0:1

31e minuut.
Hamard met een sublieme pass. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan probeert naar een medespeler te passen. Alaoui rent richting de bal. Alaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Erikçi onderschept slim de pass. Erikçi geeft de bal voor. Sedmák heeft problemen om de bal te vangen. Bonnard rent richting de bal. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Brokamp geeft een lange en hoge pass. Alaoui rent richting de bal. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan geeft een hoge lob. Brandrup maakt een snoekduik en kopt de bal. Đuričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell probeert naar een medespeler te passen. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Saganowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alaoui maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 57%, Les biquettes olympiennes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 1:1

50e minuut.
Alaoui kopt de bal weg. Khắc Cường met een sublieme pass. Hamard is nu in balbezit. Hamard geeft een hoge lob. Alaoui krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hamard geeft de bal voor. Alaoui is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hamard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alaoui maakt een snoekduik en kopt de bal. Đuričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gnatkowski kopt de bal weg. Lépine rent richting de bal. Lépine speelt de bal door. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Lekimeju bokst de bal weg.

65e minuut.
Saganowski met een sublieme pass. Gnatkowski probeert naar een medespeler te passen. Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Erikçi geeft een hoge lob. Franklin springt en kopt de bal. Lekimeju bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bonnard rent richting de bal. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Lekimeju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 1:2

70e minuut.
Franklin speelt de bal door. Erikçi is nu in balbezit. Cascini begaat een overtreding. Erikçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gnatkowski komt bij de bal en schiet. Lekimeju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franklin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brokamp de bal onder controle te krijgen. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Lekimeju bokst de bal weg.

71e minuut.
Lépine is nu in balbezit. Lépine passt de bal zonder na te denken. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Lekimeju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Khắc Cường geeft de bal voor. Brandrup is nu in balbezit. Brandrup passt de bal zonder na te denken. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. Đuričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 2:2

76e minuut.
Hamard is nu in balbezit. Gnatkowski onderschept slim de pass. Gnatkowski passt de bal met de wreef. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Erikçi probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Sedmák met een snelle inworp. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizou Team 55%, Les biquettes olympiennes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zizou Team - Les biquettes olympiennes 2:2