Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 Reims OSC
no Phil droite Tactiek BDEF 5212 APD
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 67
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Inworp. Riss met de inworp. Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Luyindula maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riss passt de bal met de wreef. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz probeert naar een medespeler te passen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riss neemt de hoekschop. Voinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Simion passt de bal met de wreef. Correia de Melo Jasinski is nu in balbezit. Supka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Correia de Melo Jasinski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - Reims OSC 1:0

25e minuut.
Quatraro speelt de bal door. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Supka onderschept slim de pass. Supka speelt de bal door. Fregoso rent richting de bal. Fregoso geeft de bal voor. Kress maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gianni bokst de bal weg.

40e minuut.
Kuśnierewicz probeert naar een medespeler te passen. Bourgeois geeft een lange en hoge pass. Simion kopt de bal weg. Kress rent richting de bal. Kress haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Riss rent richting de bal. Riss geeft een lange en hoge pass. Dereuddre speelt de bal door. Lenart geeft een lange en hoge pass. Voinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Duquesne bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 52%, Reims OSC 48%.
Peppone FC 31 - Reims OSC 1:0

52e minuut.
Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso passt de bal met de wreef. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion geeft de bal voor. Kress springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Faubert komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Quatraro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lenart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenart passt de bal met de wreef. Correia de Melo Jasinski is nu in balbezit. Correia de Melo Jasinski haalt uit met een fantastische trap. Gianni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cataniuc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faubert de bal. Faubert met een sublieme pass. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Saïdi passt de bal zonder na te denken. Lenart probeert de bal aan de voet te houden. Kocur is nu in balbezit. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Fregoso geeft een lange en hoge pass. Kocur kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cataniuc de bal onder controle te krijgen. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel. Gianni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 54%, Reims OSC 46%.
Peppone FC 31 - Reims OSC 1:0