Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: felix-bollaert
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47817
rc lens 1906 FC GARINCHA
franck haise Tactiek Semi gg ph
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 69.1
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Salayev is nu in balbezit. Dauchez rent richting de bal. Dauchez passt de bal met de wreef. Halik geeft een lange en hoge pass. Lebbe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - FC GARINCHA 0:1

15e minuut.
Nannen kopt de bal weg. Georgescu rent richting de bal. Halik met een sublieme pass. Lebbe is nu in balbezit. Lebbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lebbe rent richting de bal. Czinege verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halik neemt de hoekschop. Salayev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Puentes kopt de bal weg. Szászi rent richting de bal. Szászi passt de bal met de wreef. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Synaeghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Telli probeert de bal met de borst te controleren. Gofitov rent richting de bal. Telli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rc lens 1906 62%, FC GARINCHA 38%.
rc lens 1906 - FC GARINCHA 0:1

52e minuut.
Sittmann met een sublieme pass. Gofitov rent richting de bal. Lebbe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lebbe krijgt een gele kaart. Gofitov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gofitov kan niet meer verder spelen. Benkő komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Passatore geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mijakowski de bal onder controle te krijgen. Benkő speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi geeft een hoge lob. Synaeghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mijakowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sittmann. Mijakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilibarda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Salayev kopt de bal weg. van Boven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Met opzet legt Lebbe zijn tegenspeler op de grond. Lebbe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Telli met een sublieme pass. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan maakt een afschuwelijke overtreding. Korhan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rc lens 1906 53%, FC GARINCHA 47%.
rc lens 1906 - FC GARINCHA 0:1