Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massilia FC Weenjoy
minot4411* Tactiek new+
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 63
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Uginović met een sublieme pass. Muciek rent richting de bal. Muciek passt de bal in één keer door. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ganza kopt de bal weg. Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Daar is bin Jusoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ... Goranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Huguet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 0:1

26e minuut.
Uginović speelt de bal door. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eckart de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 0:2

28e minuut.
Béllier probeert naar een medespeler te passen. Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Uginović rent richting de bal. Uginović geeft de bal voor. Goranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 0:3

30e minuut.
bin Jusoh speelt de bal door. Zuffi met een sublieme pass. Kopciuszko met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopciuszko zal de hoekschop nemen. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 1:3

37e minuut.
bin Jusoh probeert naar een medespeler te passen. Huguet is nu in balbezit. Eckart verovert de bal door een tackle van achteren. Eckart draait met de bal, schiet en ... Goranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massilia 54%, FC Weenjoy 46%.
FC Massilia - FC Weenjoy 1:4

47e minuut.
bin Jusoh geeft een lange en hoge pass. Ganza is nu in balbezit. Ganza passt de bal met de wreef. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massilia - FC Weenjoy 1:5

58e minuut.
Guillén passt de bal zonder na te denken. Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal met de wreef. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uginović neemt de hoekschop. Eckart maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pecoraro kopt de bal weg. Fucile is nu in balbezit. Fucile passt de bal met de wreef. Kopciuszko heeft problemen om de bal te vangen. Kopciuszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Muciek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart passt de bal in één keer door. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pinto trapt de bal weg van het doel. Muciek kopt de bal weg. Matev speelt de bal door. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pecoraro met de inworp. Fucile rent richting de bal. Fucile geeft een hoge lob. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massilia 48%, FC Weenjoy 52%.
FC Massilia - FC Weenjoy 1:5