Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.03
  • Stadion: DF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 45646
DF TEAM Antibes
442 plat Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 66.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


4e minuut.
Baelder is nu in balbezit. Baelder passt de bal met de wreef. Van Gog speelt de bal door. Walicki rent richting de bal. Walicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Antibes 0:1

8e minuut.
Baelder rent richting de bal. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło probeert naar een medespeler te passen. Walicki is nu in balbezit. Walicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gibadło rent richting de bal. Gibadło geeft de bal voor. Vişinoiu kan de bal niet met de borst controleren. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. Leontis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Baelder is nu in balbezit. Baelder geeft een hoge lob. Walicki is nu in balbezit. Walicki draait met de bal, schiet en ... Leontis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Antibes 0:2

14e minuut.
Walicki onderschept slim de pass. Walicki probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu is nu in balbezit. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Hana Shehhi de bal. Hana Shehhi met een sublieme pass. Vişinoiu probeert naar een medespeler te passen. Gohar rent richting de bal. Gohar haalt uit met een fantastische trap. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Van Gog geeft de bal voor. Mihăilescu rent richting de bal. Walicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walicki krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gyetvai onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Shehhi met een snelle inworp. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bors is nu in balbezit. Mola onderschept slim de pass. Mola passt de bal zonder na te denken. Walicki rent richting de bal. Walicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ceauşescu geeft een hoge lob. Inworp. Hana Shehhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mihăilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Junco bokst de bal weg. Gohar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gohar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Antibes 1:2

40e minuut.
Bors kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hana Shehhi de bal onder controle te krijgen. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki haalt uit met een fantastische trap. Leontis bokst de bal weg. Gibadło rent richting de bal. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Leontis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 51%, Antibes 49%.
DF TEAM - Antibes 1:2

47e minuut.
Gyetvai rent richting de bal. Baelder verovert de bal door een tackle van achteren. Baelder speelt de bal door. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu speelt de bal door. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi geeft een hoge lob. Gohar maakt een snoekduik en kopt de bal. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tamacas geeft een lange en hoge pass. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai schiet op doel. Junco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DF TEAM - Antibes 2:2

59e minuut.
Vişinoiu passt de bal zonder na te denken. Ghinescu rent richting de bal. Gyetvai verovert de bal door een tackle van achteren. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... Junco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Antibes 3:2

60e minuut.
Mihăilescu passt de bal in één keer door. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu met een sublieme pass. Rădoiu geeft een hoge lob. Gyetvai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mola rent richting de bal. Mola probeert naar een medespeler te passen. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki schiet op doel. Cornett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teniagin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Teniagin is nu in balbezit. Teniagin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mola de bal. Caro is nu in balbezit. Caro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mola heeft problemen om de bal te vangen. Bors onderschept slim de pass. Bors geeft de bal voor. Caro rent richting de bal. Caro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 56%, Antibes 44%.
DF TEAM - Antibes 3:2