Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baloomao FC FC Massilia
JU41212 V0 Ail8 Tactiek minot4411*
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 64.7
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Wollny is nu in balbezit. Wollny passt de bal in één keer door. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen geeft een lange en hoge pass. Almendras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dicannavò geeft een hoge lob. Inworp. Mathis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosi geeft de bal voor. Shoshan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - FC Massilia 1:0

29e minuut.
Lhermine controleert de bal met de borst. Quirijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Quirijnen geeft een lange en hoge pass. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 55%, FC Massilia 45%.
Baloomao FC - FC Massilia 1:0

55e minuut.
Raldes met een sublieme pass. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen passt de bal met de wreef. Wollny heeft problemen om de bal te vangen. Wollny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tosi onderschept slim de pass. Tosi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laanepõld de bal. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel. Vladimirović bokst de bal weg. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel. Vladimirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Macia geeft een lange en hoge pass. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine begaat een overtreding. Lhermine krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Lhermine speelt de bal door. Mathis is nu in balbezit. Mathis geeft een hoge lob. Shoshan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leboucher onderschept slim de pass. Wollny is nu in balbezit. Wollny geeft een lange en hoge pass. Almendras maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Santiago de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Quirijnen passt de bal in één keer door. Raldes is nu in balbezit. Raldes passt de bal met de wreef. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baloomao FC - FC Massilia 1:1

84e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neyt de bal. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel. Vladimirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Amar kopt de bal weg. Tosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mathis de bal. Mathis geeft de bal voor. Shoshan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ardon krijgt zijn hoofd ertegen. Vladimirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 44%, FC Massilia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baloomao FC - FC Massilia 1:1