Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy Reims OSC
new+ Tactiek WBDEF 5212 AP
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisowicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Quatraro geeft een hoge lob. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert passt de bal zonder na te denken. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Luyindula kopt de bal weg. Klungelig pakt Corona de bal. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Credo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Reims OSC 0:1

11e minuut.
Quatraro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Voinescu controleert de bal met de borst. Voinescu passt de bal met de wreef. Luyindula rent richting de bal. Luyindula schiet op doel. Credo bokst de bal weg.

15e minuut.
Cordier geeft een lange en hoge pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karpenko. Voinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Voinescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Uginović kopt de bal weg. Ganza geeft een hoge lob. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - Reims OSC 1:1

36e minuut.
Faubert rent richting de bal. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula rent richting de bal. Luyindula schiet op doel. Credo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Voinescu rent richting de bal. Voinescu passt de bal met de wreef. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Reims OSC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 67%, Reims OSC 33%.
FC Weenjoy - Reims OSC 1:2

46e minuut.
Voinescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Faubert de bal. Faubert passt de bal met de wreef. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faubert met de inworp. Kuśnierewicz geeft de bal voor. Voinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Credo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Reims OSC 1:3

57e minuut.
Klungelig pakt Quatraro de bal. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Quatraro begaat een overtreding. Quatraro krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Faubert kopt de bal weg. Voinescu speelt de bal door. Daar is Luyindula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Reims OSC 1:4

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guillén stond buitenspel. Soulié komt het veld opgelopen. Riss komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ganza is nu in balbezit. Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz probeert naar een medespeler te passen. Riss geeft de bal voor. Voinescu springt en kopt de bal. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Inworp. Riss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voinescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuśnierewicz speelt de bal door. Riss bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss passt de bal zonder na te denken. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Eckart de bal. Eckart kopt de bal weg. Quatraro rent richting de bal. Guillén onderschept slim de pass. Guillén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cataniuc rent richting de bal. Eckart onderschept slim de pass. Cordier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eckart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisowicz komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Riss met een sublieme pass. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. Soulié rent richting de bal. Soulié schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cordier geeft een hoge lob. Voinescu kopt de bal weg. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié haalt uit met een fantastische trap. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Uginović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz geeft een hoge lob. Voinescu kan de bal niet met de borst controleren. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Credo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ignasiak neemt vlug de vrije trap. Riss kan de bal niet met de borst controleren. Riss passt de bal met de wreef. Voinescu rent richting de bal. Voinescu schiet op doel. Credo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 62%, Reims OSC 38%.
FC Weenjoy - Reims OSC 1:4