Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celesty-United Raja Occitan
News meneur Tactiek norv3m
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Langlois geeft een hoge lob. Parsys kopt de bal weg. Langlois is nu in balbezit. Langlois geeft de bal voor. Cordonnier krijgt zijn hoofd ertegen. Ferraz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cordonnier rent richting de bal. Dupoix is nu in balbezit. Parsys verovert de bal door een tackle van achteren. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Ferraz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 0:1

6e minuut.
Alkış met een sublieme pass. Jacquin kopt de bal weg. Langlois is nu in balbezit. Langlois geeft een hoge lob. Parsys springt en kopt de bal. Ferraz bokst de bal weg.

19e minuut.
Jacquin heeft problemen om de bal te vangen. Jacquin geeft een hoge lob. Canda probeert de bal aan de voet te houden. Parsys rent richting de bal. Parsys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jacquin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langlois rent richting de bal. Langlois speelt de bal door. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Mitoraj de bal onder controle te krijgen. Langlois rent richting de bal. De Bruyne begaat een overtreding. De Bruyne krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cordonnier speelt de bal door. Klungelig pakt Langlois de bal. Langlois speelt de bal door. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Canda heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj speelt de bal door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee schiet op doel. Alkış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Simonin kopt de bal weg. Guérin is nu in balbezit. Guérin passt de bal zonder na te denken. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Langlois passt de bal zonder na te denken. Guillou rent richting de bal. Guillou geeft de bal voor. Veldhoen rent richting de bal. Veldhoen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 59%, Raja Occitan 41%.
Celesty-United - Raja Occitan 0:1

46e minuut.
Poch komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier passt de bal met de wreef. Guillou probeert naar een medespeler te passen. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Quinteros is nu in balbezit. Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veldhoen. Veldhoen krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Canda passt de bal in één keer door. Gautier rent richting de bal. Bonnefoy geeft een hoge lob. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Guérin rent richting de bal. Guérin geeft een lange en hoge pass. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier draait met de bal, schiet en ... Poch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 0:2

60e minuut.
Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnefoy onderschept slim de pass. Bonnefoy geeft een lange en hoge pass. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ... Poch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Canda verovert de bal door een tackle van achteren. Canda met een sublieme pass. Quinteros is nu in balbezit. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 1:2

69e minuut.
Guillou onderschept slim de pass. Guillou probeert naar een medespeler te passen. Langlois is nu in balbezit. Langlois geeft een hoge lob. Parsys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 1:3

70e minuut.
Gautier passt de bal met de wreef. Simonin rent richting de bal. Parsys onderschept slim de pass. Parsys heeft problemen om de bal te vangen. Parsys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Parsys heeft problemen om de bal te vangen. Dupoix rent richting de bal. Parsys onderschept slim de pass. Parsys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 1:4

79e minuut.
Quinteros rent richting de bal. Lamotte onderschept slim de pass. Lamotte geeft een hoge lob. Parsys rent richting de bal. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Poch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jacquin passt de bal in één keer door. Langlois is nu in balbezit. Langlois passt de bal in één keer door. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Poch bokst de bal weg.

86e minuut.
Guérin geeft de bal voor. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois geeft een hoge lob. Parsys rent richting de bal. Parsys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - Raja Occitan 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 65%, Raja Occitan 35%.
Celesty-United - Raja Occitan 1:5