Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOURSCHAK AS Verteam
milieux Tactiek space 08
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 61.3
solide Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
André passt de bal met de wreef. Copin rent richting de bal. Copin passt de bal met de wreef. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rampillon probeert naar een medespeler te passen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul passt de bal zonder na te denken. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ryssen geeft een lange en hoge pass. Raoul kopt de bal weg. Lefranc rent richting de bal. Lefranc draait met de bal, schiet en ... Fraisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 0:1

15e minuut.
Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefranc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 0:2

16e minuut.
André is nu in balbezit. André speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk geeft een hoge lob. Dehaut springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arnaudeau kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raoul de bal onder controle te krijgen. Carrier onderschept slim de pass. Lefranc controleert de bal met de borst. Lefranc draait met de bal, schiet en ... Fraisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Barreau geeft een lange en hoge pass. Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau passt de bal zonder na te denken. Lefranc rent richting de bal. Lefranc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ryssen verovert de bal door een tackle van achteren. Ryssen geeft de bal voor. Lavigne kopt de bal weg. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Chardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tuberto rent richting de bal. Tuberto geeft een hoge lob. Berg heeft problemen om de bal te vangen. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Chardon bokst de bal weg.

29e minuut.
Lerond geeft een lange en hoge pass. Lefranc kopt de bal weg. Raoul is nu in balbezit. Raoul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lerond rent richting de bal. Genty rent richting de bal. Genty passt de bal met de wreef. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
André passt de bal zonder na te denken. Dehaut heeft problemen om de bal te vangen. Genty maakt een afschuwelijke overtreding. Genty krijgt een gele kaart.

42e minuut.
André speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk speelt de bal door. Dehaut rent richting de bal. Dehaut schiet op doel. Chardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Copin speelt de bal door. Tuberto speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk geeft de bal voor. Dehaut springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 48%, AS Verteam 52%.
FC KOURSCHAK - AS Verteam 0:2

46e minuut.
Lefranc speelt de bal door. Raoul rent richting de bal. Chaniewski begaat een overtreding. Chaniewski krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel. Lefranc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kazda heeft problemen om de bal te vangen. Lefranc rent richting de bal. Kazda onderschept slim de pass. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul schiet op doel. Fraisse bokst de bal weg.

55e minuut.
Copin speelt de bal door. André rent richting de bal. Genty probeert naar een medespeler te passen. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raoul rent richting de bal. Raoul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Copin passt de bal met de wreef. Chaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Chaniewski met een sublieme pass. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel. Chardon bokst de bal weg.

59e minuut.
Berg onderschept slim de pass. Berg controleert de bal met de borst. Berg geeft een lange en hoge pass. Lavigne kopt de bal weg. Sutryk geeft een hoge lob. Chardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 1:2

60e minuut.
Nourry passt de bal zonder na te denken. Raoul rent richting de bal. Raoul passt de bal met de wreef. Lefranc rent richting de bal. Lefranc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tuberto speelt de bal door. Copin probeert de bal aan de voet te houden. Copin speelt de bal door. Dehaut rent richting de bal. Dehaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 2:2

69e minuut.
Nourry probeert naar een medespeler te passen. Berg rent richting de bal. Berg geeft een hoge lob. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc schiet op doel. Fraisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rampillon passt de bal zonder na te denken. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc passt de bal met de wreef. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau schiet op doel. Fraisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 2:3

74e minuut.
Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc schiet op doel. Fraisse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 2:4

78e minuut.
André rent richting de bal. André passt de bal zonder na te denken. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Dehaut krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Kazda de bal. Kazda passt de bal zonder na te denken. Daar is Lefranc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefranc draait met de bal, schiet en ... Fraisse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 2:5

84e minuut.
Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau passt de bal in één keer door. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 2:6

85e minuut.
Copin is nu in balbezit. Copin geeft een lange en hoge pass. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - AS Verteam 3:6

87e minuut.
Berg passt de bal in één keer door. Rampillon probeert naar een medespeler te passen. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc schiet op doel. Fraisse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 48%, AS Verteam 52%.
FC KOURSCHAK - AS Verteam 3:6