Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam OLD PUNX NEVER DIE
libmdf Tactiek 451!!!
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Ćup speelt de bal door. van den Pol heeft problemen om de bal te vangen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol rent richting de bal. van den Pol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Formoso passt de bal met de wreef. Schlebrowski is nu in balbezit. Schlebrowski met een sublieme pass. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gardeazábal Gómez passt de bal in één keer door. Schlebrowski rent richting de bal. Schlebrowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stoica de bal. Stoica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Cillessen met een sublieme pass. Schlebrowski probeert naar een medespeler te passen. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel. Nauck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szymański heeft problemen om de bal te vangen. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández rent richting de bal. Gardeazábal Gómez begaat een overtreding. Fernández is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van den Pol rent richting de bal. van den Pol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ćup geeft de bal voor. Duy Hùng kopt de bal weg. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville schiet op doel. Gyenge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Andrei rent richting de bal. van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol speelt de bal door. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyenge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Formoso rent richting de bal. Ćup verovert de bal door een tackle van achteren. Ćup geeft de bal voor. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - OLD PUNX NEVER DIE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 52%, OLD PUNX NEVER DIE 48%.
FC Jujucam - OLD PUNX NEVER DIE 0:1

47e minuut.
Schlebrowski speelt de bal door. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal met de wreef. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Schlebrowski passt de bal in één keer door. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal zonder na te denken. Formoso rent richting de bal. Formoso schiet op doel. Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Formoso rent richting de bal. Szymański onderschept slim de pass. Szymański geeft een lange en hoge pass. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Daar is Sonneville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene is nu in balbezit. Sonneville onderschept slim de pass. Sonneville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mięcho komt het veld opgelopen. Moyá komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Moyá rent richting de bal. Maimets verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marga de bal. Marga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mięcho passt de bal met de wreef. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal met de wreef. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prithvijaj met de inworp. Gardeazábal Gómez speelt de bal door. Stoica rent richting de bal. Stoica schiet op doel. Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 47%, OLD PUNX NEVER DIE 53%.
FC Jujucam - OLD PUNX NEVER DIE 0:1