Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazélec Ajaccio Maracaîbo FC
A+ Tactiek 4-4-2 de base
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lăzărescu neemt vlug de vrije trap. Flocea kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihtarski de bal. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Böjte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mignone. Mignone krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Flocea passt de bal met de wreef. Balandino rent richting de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Lăzărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 1:0

8e minuut.
Flocea speelt de bal door. Drouet is nu in balbezit. Drouet passt de bal zonder na te denken. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 1:1

19e minuut.
Drouet passt de bal met de wreef. László is nu in balbezit. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Böjte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 1:2

24e minuut.
Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Drummond legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Böjte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Böjte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 1:3

29e minuut.
László geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziegler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel. Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski geeft de bal voor. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 2:3

34e minuut.
László geeft de bal voor. Balandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balandino geeft een lange en hoge pass. Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu bokst de bal weg.

42e minuut.
Drouet speelt de bal door. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Bertinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 67%, Maracaîbo FC 33%.
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 2:3

46e minuut.
Arixi komt het veld opgelopen. Christlieb komt het veld opgelopen. Espinola komt het veld opgelopen. Cârstoiu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kuśmierzak is nu in balbezit. Espinola verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Espinola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góes. Espinola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mignone komt bij de bal en schiet. Espinola maakt een snoekduik en kopt de bal. Lăzărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Iscariotes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso probeert de bal met de borst te controleren. Giesso draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 3:3

72e minuut.
Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea rent richting de bal. Mignone begaat een overtreding. Mignone krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Flocea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flocea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stahlgiesser met de inworp. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Stahlgiesser is nu in balbezit. Stahlgiesser geeft de bal voor. Olkiewicz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Böjte speelt de bal door. Flocea kopt de bal weg. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Böjte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 63%, Maracaîbo FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazélec Ajaccio - Maracaîbo FC 3:3