Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam Raja Occitan
space 08 Tactiek norv3m
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Lech heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré geeft een lange en hoge pass. Thévenet kan de bal niet met de borst controleren. Parsys is nu in balbezit. Parsys draait met de bal, schiet en ... Héry bokst de bal weg.

9e minuut.
Lech met een sublieme pass. Veinante is nu in balbezit. Jacquin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacquin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Veinante passt de bal zonder na te denken. Le Brun is nu in balbezit. Jacquin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacquin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

12e minuut.
Langlois rent richting de bal. Langlois geeft een hoge lob. Cordonnier kopt de bal weg. Langlois geeft de bal voor. Cordonnier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guillou speelt de bal door. Langlois rent richting de bal. Langlois speelt de bal door. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel. Héry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Raja Occitan 0:1

17e minuut.
Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou speelt de bal door. Langlois rent richting de bal. Langlois geeft een hoge lob. Cordonnier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Langlois is nu in balbezit. Langlois passt de bal zonder na te denken. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Le Brun met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Veinante stond buitenspel. Guillou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cordonnier probeert de bal met de borst te controleren. Cordonnier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lamotte verovert de bal door een tackle van achteren. Lamotte geeft een hoge lob. Cordonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 69%, Raja Occitan 31%.
AS Verteam - Raja Occitan 0:1

47e minuut.
Parsys is nu in balbezit. Parsys speelt de bal door. Langlois speelt de bal door. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mitoraj speelt de bal door. Langlois is nu in balbezit. Langlois heeft problemen om de bal te vangen. Langlois geeft een lange en hoge pass. Parsys springt en kopt de bal. Héry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Langlois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langlois probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lamotte met een sublieme pass. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Langlois geeft een lange en hoge pass. Daar is Parsys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Raja Occitan 0:2

66e minuut.
Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois passt de bal met de wreef. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Héry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mitoraj geeft de bal voor. Héry speelt de bal door. Guérin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordonnier de bal. Cordonnier schiet op doel. Héry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 74%, Raja Occitan 26%.
AS Verteam - Raja Occitan 0:2