Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOURSCHAK Celesty-United
milieux Tactiek News meneur
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten formidabel
formidabel Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Lee is nu in balbezit. Tragarz probeert naar een medespeler te passen. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gautier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quinteros springt en kopt de bal. Fraisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 0:1

9e minuut.
Tuberto is nu in balbezit. Howlett verovert de bal door een tackle van achteren. Howlett geeft een lange en hoge pass. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Copin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copin met een sublieme pass. André speelt de bal door. Copin is nu in balbezit. Copin schiet op doel. Ferraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tuberto rent richting de bal. Howlett verovert de bal door een tackle van achteren. Howlett probeert naar een medespeler te passen. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chaniewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Plazina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quinteros kopt de bal weg. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 0:2

18e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Plazina kopt de bal weg. André probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. Ferraz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simonin. Dehaut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sutryk met een snel genomen vrije trap. Dehaut maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sírio de bal. Sírio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 0:3

33e minuut.
Canda is nu in balbezit. Chaniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canda raakt geblesseerd tijdens het duel. De Bruyne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sírio rent richting de bal. Sírio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Poch komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. André speelt de bal door. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. Poch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 40%, Celesty-United 60%.
FC KOURSCHAK - Celesty-United 1:3

55e minuut.
Lavigne met een sublieme pass. Sutryk rent richting de bal. Sutryk passt de bal met de wreef. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tragarz is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee passt de bal zonder na te denken. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Howlett kopt de bal weg. Quinteros heeft problemen om de bal te vangen. Kazda rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lavigne de bal. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 1:4

62e minuut.
Kazda neemt vlug de vrije trap. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin passt de bal met de wreef. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Dehaut rent richting de bal. Dehaut schiet op doel. Poch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 2:4

66e minuut.
Lavigne is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee probeert naar een medespeler te passen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Fraisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOURSCHAK - Celesty-United 2:5

75e minuut.
Howlett probeert naar een medespeler te passen. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal met de wreef. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sutryk geeft een lange en hoge pass. Copin is nu in balbezit. Howlett geeft een lange en hoge pass. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sutryk probeert naar een medespeler te passen. André rent richting de bal. André passt de bal zonder na te denken. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOURSCHAK 47%, Celesty-United 53%.
FC KOURSCHAK - Celesty-United 2:5