Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC OLD PUNX NEVER DIE
4-4-2 de base Tactiek 451!!!
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 56
good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Flocea speelt de bal door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
van den Pol rent richting de bal. Stahlgiesser verovert de bal door een tackle van achteren. Stahlgiesser geeft de bal voor. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz schiet op doel. Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler met een sublieme pass. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Flocea de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Góes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández met een sublieme pass. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng schiet op doel. Lăzărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Duy Hùng is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 1:1

34e minuut.
Drummond rent richting de bal. Szymański verovert de bal door een tackle van achteren. Szymański geeft een lange en hoge pass. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng schiet op doel. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonneville heeft problemen om de bal te vangen. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol geeft een hoge lob. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sonneville kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 47%, OLD PUNX NEVER DIE 53%.
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 1:2

46e minuut.
van den Pol is nu in balbezit. van den Pol geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balandino de bal. Sonneville rent richting de bal. Sonneville schiet op doel. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dietzmann onderschept slim de pass. Dietzmann speelt de bal door. Drouet speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Nauck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal zonder na te denken. van den Pol rent richting de bal. van den Pol draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 1:3

60e minuut.
Lăzărescu komt het veld opgelopen. Mięcho komt het veld opgelopen. Moyá komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stahlgiesser is nu in balbezit. Stahlgiesser probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 2:3

76e minuut.
Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Drouet speelt de bal door. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olkiewicz de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drouet. Barcău raakt geblesseerd tijdens het duel. Barcău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăzărescu kopt de bal weg. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu bokst de bal weg. van den Pol is nu in balbezit. van den Pol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sonneville rent richting de bal. Sonneville passt de bal in één keer door. Moyá rent richting de bal. Moyá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 40%, OLD PUNX NEVER DIE 60%.
Maracaîbo FC - OLD PUNX NEVER DIE 2:4