Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvara United Black Mamba
Normal Tactiek Diams-Def
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet passt de bal met de wreef. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Benoît rent richting de bal. Benoît geeft een lange en hoge pass. Inworp. Curbelo met de inworp. Collignon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Curbelo is nu in balbezit. Curbelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Black Mamba 0:1

14e minuut.
Loiseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard met een sublieme pass. Daar is Mallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loiseau is nu in balbezit. Loiseau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kaelbel is nu in balbezit. Collignon verovert de bal door een tackle van achteren. Collignon passt de bal in één keer door. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rostagni komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Rostagni probeert de bal met de borst te controleren. Curbelo speelt de bal door. Klungelig pakt Tremoulinas de bal. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mallet met een snelle inworp. Schaff rent richting de bal. Schaff passt de bal met de wreef. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gonnet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostagni. Gonnet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curbelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Morice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loiseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loiseau passt de bal met de wreef. Véron is nu in balbezit. Véron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 59%, Black Mamba 41%.
Kvara United - Black Mamba 0:1

47e minuut.
Mahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahut met een sublieme pass. Kaelbel rent richting de bal. Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet passt de bal in één keer door. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ... Farvacques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Black Mamba 0:2

66e minuut.
Voisin onderschept slim de pass. Voisin met een sublieme pass. Klungelig pakt Burkhardt de bal. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Collignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tremoulinas krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Benoît geeft een hoge lob. Kaelbel heeft problemen om de bal te vangen. Schaff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schaff krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rostagni rent richting de bal. Rostagni geeft de bal voor. Schaff kopt de bal weg. Daar is Voisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voisin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Black Mamba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 61%, Black Mamba 39%.
Kvara United - Black Mamba 0:3