Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celesty-United AS Verteam
News meneur Tactiek space 08
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
De Bruyne speelt de bal door. Howlett is nu in balbezit. Howlett passt de bal zonder na te denken. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Héry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. Canda probeert naar een medespeler te passen. Sesar rent richting de bal. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sesar rent richting de bal. Sesar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cordonnier de bal. Sírio rent richting de bal. Sírio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Sírio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howlett rent richting de bal. Howlett geeft een hoge lob. Quinteros springt en kopt de bal. Héry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Canda is nu in balbezit. Canda speelt de bal door. Thévenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bailleul probeert naar een medespeler te passen. Plazina met een sublieme pass. Le Brun speelt de bal door. Lech kan de bal niet met de borst controleren. Lech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lantez geeft de bal voor. De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Quinteros kopt de bal weg. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sírio passt de bal zonder na te denken. Howlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett passt de bal zonder na te denken. Sírio rent richting de bal. Sírio draait met de bal, schiet en ... Héry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Simonin onderschept slim de pass. Simonin geeft de bal voor. Howlett kopt de bal weg. Sírio is nu in balbezit. Sírio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lantez verovert de bal door een tackle van achteren. Lantez geeft een lange en hoge pass. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - AS Verteam 0:1

35e minuut.
Thévenet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sesar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Héry bokst de bal weg.

36e minuut.
Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio onderschept slim de pass. Sírio passt de bal in één keer door. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Héry met een sublieme pass. Papi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Howlett. Howlett krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Papi rent richting de bal. De Bruyne rent richting de bal. De Bruyne geeft een hoge lob. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 44%, AS Verteam 56%.
Celesty-United - AS Verteam 0:1

46e minuut.
Poch komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bailleul draait met de bal, schiet en ... Poch speelt de bal door. Canda kopt de bal weg. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Simonin onderschept slim de pass. Canda rent richting de bal. Canda geeft een lange en hoge pass. Lee is nu in balbezit. Lee geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Plazina geeft een lange en hoge pass. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordonnier. Cordonnier krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal in één keer door. Haas probeert de bal aan de voet te houden. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 36%, AS Verteam 64%.
Celesty-United - AS Verteam 0:1